:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Filmfreaks >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2012
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2012
Bron: Filmfreaks - Datum: 2012-02-06 - Geplaatst door: Werner
NORTEADO

Hoofdpersoon Andres komt - net als de regisseur - uit het verre Oaxaca en probeert de Verenigde Staten te bereiken. Hij sluit vriendschap met twee dames die in Tijuana een winkeltje runnen. Elke keer als Andres door de grenspolitie wordt teruggestuurd, keert hij terug naar deze dames. Hun echtgenoten zijn ooit zelf met succes de grens overgestoken, en lieten sindsdien niets meer van zich horen. Zoals een criticus van het vakblad Variety opmerkte: 'Het is bijna schokkend te ontdekken dat er echt nog nieuwe, aangrijpende manieren zijn om dit verhaal [over migratie] te vertellen'. Perezcano's stijl is bescheiden, innemend en vastberaden als zijn hoofdpersonen. Norteado is een eerbetoon aan de vaak absurde vindingrijkheid van de illegale migrant, maar maakt ook op subtiele en soms humoristische wijze duidelijk hoe pijnlijk de migrantensituatie is, en met welke problematiek een grensstad als Tijuana kampt.

DVD details:
Regie: Rigoberto Perescano
Label: Tiger Releases
Cast: Harold Torres, Sonia Couoh, Alicia Laguna, Luis Cárdenas
Herkomst: Mexico / Spanje, 2009
Speelduur: 94 minuten
Geluid: Dolby Surround 2.0
Beeld: 16:9
Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer: AL  
Releasedatum: 19 maart 2012

Extra's:
• Trailers
    

GOTHIC & LOLITA PSYCHO

Yuki wil wraak! Sinds haar moeder op rituele wijze werd vermoord, maakt deze Japanse cutie alleen nog maar jacht op de vijf moordenaars. Gekleed als gothic lolita, en in naam van God, zaait ze dood en verderf... met haar paraplu! Gothic & Lolita Psycho is een verrukkelijk Japanse splatterfestijn. Dankzij de special effects van Yoshihiro Nishimura (Tokyo Gore Police, Vampire Girl Vs. Frankenstein Girl, RoboGeisha) spuit het bloed opnieuw alle kanten op. Cultactrice Asami (The Machine Girl, Hell Driver) is ook weer van de partij. Eén troost voor Yuki's slachtoffers: wanneer ze hevig bloedend op de grond liggen, hebben ze tenminste wél uitzicht op een van de beroemdste onderdelen van hoofdrolspeelster Rina Akiyama (83-57-88). Akiyama is in Japan namelijk vooral bekend vanwege haar fraaie derrière en was winnares van de Best Buttocks Award 2007. Kortom, letterlijk en figuurlijk: Gothic & Lolita Psycho kicks ass!

DVD details:
Regie: Gô Ohara
Label: Shock
Cast: Rina Akiyama, Asami, Ruito Aoyagi
Herkomst: Japan, 2010
Speelduur: 90 minuten
Geluid: Japans Dolby Digital 5.1
Beeld: 16:9
Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer: 16
Releasedatum: 19 maart 2012

Extra's:
• Trailer,
• Trailershow,
• Action of Gothic Lolita,
• Virtual Trip
    

HORNY HOUSE OF HORROR  

Nakazu gaat trouwen. Maar voor het zover is, vinden zijn honkbalvrienden Toshida en Uno, moet hij minstens één keer naar een massagesalon zijn geweest. Voor zo'n massage, wel te verstaan, met een aantrekkelijke jongedame en een 'happy ending' voor Nakazu's jongeheer. De vrienden hadden beter een ander adresje kunnen kiezen. Deze meisjes van plezier zijn namelijk gespecialiseerd in ieder denkbare seksuele foltering. En dan hebben we het niet over zweepjes en handboeien: Nakazu dreigt heel wat méér te verliezen dan zijn maagdelijkheid! Mannen met castratieangst blijven dus liever ver weg van de Horny House Of Horror. Wie wel durft staat hilarische Japanse splatter te wachten met de special effects van de samoerai of gore, Yoshihiro Nishimura (Vampire Girl Vs Frankenstein Girl, Helldriver, Mutant Girls Squad)!

DVD details:
Regie: Jun Tsugita
Label: Shock
Cast: Miho Arai, Asami, Saori Hara
Herkomst: Japan, 2010
Speelduur: 80 minuten
Geluid: Japans Dolby Digital 5.1
Beeld: 16:9
Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer: 16
Releasedatum: 19 maart 2012

Extra's:
• Trailers,
• Trailershow