:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Filmfreaks >> PERSBERICHT: ANIME-RELEASES JUNI 2012
PERSBERICHT: ANIME-RELEASES JUNI 2012
Bron: Filmfreaks - Datum: 2012-05-30 - Geplaatst door: Werner
BERSERK FILM 1: THE HIGH KING'S EGG

Midland: een koninkrijk dat verwikkeld is in een genadeloze oorlog met haar buurland. Op het slagveld vecht een jonge huursoldaat voor zijn leven. Hij vecht met de woede van een dolle hond, legt een enorme vaardigheid voor de dag en sleept een indrukwekkend groot zwaard achter zich aan. Na het einde van zijn zoveelste gevecht wordt Guts lid van de Troep van de Valk, krijgsvaardige huursoldaten die geleid worden door Griffith, een jonge charismatische en mysterieuze man die voorbestemd lijkt voor een grootse toekomst. Berserk: The High King's Egg is de langverwachte eerste Berserk-speelfilm waarop menig anime-liefhebber zat te wachten. De start van een trilogie die niemand mag missen!!!

DVD details:
Label: Dybex
Kijkwijzer: 12 jaar.
Herkomst: Japan, 2012
Speelduur: 75 min
Geluid: Japans & Frans 5.1 & 2.0
Beeld: 16:9
Nederlands en Frans ondertiteld.
Releasedatum: 14 juni 2012


PLANZET

Ze moeten de mensheid redden... en er bestaat geen plan B!

2047: De FOS, een buitenaardse vorm van intelligentie met een vergevorderde techniek verovert de Aarde en vernietigt binnen enkele uren onze belangrijkste steden.
2053: De mensheid is bijna uitgeroeid maar houdt stand dankzij een militair front, geleid door een wereldregering. Mensen worden beetje bij beetje naar de koloniën op Mars geëvacueerd, maar Mars geraakt ook stilaan vol. Het uur voor een laatste menselijke tegenaanval is aangebroken. Op de frontlinie vinden we Hiroshi Akishima terug, die er hevig naar verlangt zijn vader, bezweken onder de aanvallen van de FOS, te wreken.
Planzet is een visueel verbluffende CGI film geworden met een verbijsterend detailniveau. Een regelrechte referentie voor het genre (Advent Children, Front Mission, Final Fantasy).

DVD details:
Label: Kaze
Kijkwijzer: 12 jaar.
Herkomst: Japan, 2010
Speelduur: 53 min
Geluid: Japans & Frans 5.1
Beeld: 16:9
Nederlands, en Frans ondertiteld.
Releasedatum: 14 juni 2012