:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2012
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2012
Bron: Paradiso - Datum: 2012-08-28 - Geplaatst door: Werner

SALMON FISHING IN THE YEMEN

 
Synopsis:

Alfred Jones, een in visserij gespecialiseerde overheidswetenschapper, krijgt van een sympathieke Sjeik de onmogelijke taak om zalm te introduceren in de hooglanden van Jemen. Met een kritische blik en lichte tegenzin begint Alfred aan het project, aangemoedigd door de Sjeiks mooie assistente Harriet (Emily Blunt), en de genadeloze woordvoerster van de

Minister President (Kristin Scott Thomas), die in het plan wel een goed positief verhaal ziet om de laatste blunder van de regering te maskeren. Wanneer het ambitieuze project tegen ieders verwachting in steeds concreter vorm begint te krijgen, lijkt dit niet alleen Alfred zijn leven, maar ook de Britse politieke relatie met het Midden Oosten te kunnen veranderen.

 

Cast: Emily Blunt (The Devil Wears Prada, The Young Victoria), Ewan McGregor (Trainspotting, Star Wars, Big Fish), Kristin Scott Thomas (Four Weddings And A Funeral), Amr Waked (Syriana, Contagion), Catherine Steadman (Outpost: Black Sun, Dust)

Regie: Lasse Hallström (Chocolat, Dear John)

Genre: Komedie, Drama, Romantiek

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Engels DTS 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 18 oktober 2012

 

GONE
 
Synopsis:

In de spannende thriller Gone wordt de grootste angst van Jill Parish (Amanda Seyfried) werkelijkheid wanneer ze thuiskomt van een nachtdienst en blijkt dat haar zus Molly verdwenen is. Jill is er zeker van dat de seriemoordenaar die haar 2 jaar eerder heeft ontvoerd achter de verdwijning zit, maar niemand bij de politie gelooft haar verhaal. Overtuigd dat haar zus de ochtend niet zal halen, besluit ze in een adembenemende race tegen de klok in haar eentje een zoektocht te starten naar de moordenaar. Zal zij hem vinden en hierdoor haar angst voor eens en altijd overwinnen, of is de situatie toch anders dan Jill zichzelf laat geloven?

 

Cast: Amanda Seyfried (Mama Mia!, In Time, Red Riding Hood), Daniel Sunjata (One For The Money, The Devil Wears Prada), Jennifer Carpenter (The Exorcism Of Emily Rose, Quarantine), Sebastian Stan (Black Swan, Captain America: The First Avenger), Wes Bentley (The Hunger Games, The Four Feathers)

Regie: Heitor Dhalia (À Deriva, Nina)

Genre: Drama, Thriller

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Engels DTS 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 18 oktober 2012
 

THE TORTURED


Synopsis:

De wereld van het jonge stel Craig en Elise stort in wanneer een meedogenloze psychopaat hun zoontje ontvoert en vermoordt. De man wordt gevangen, maar tot 'slechts' 25 jaar gevangenis veroordeeld. Er knapt iets bij het nette, burgerlijke stel. Slechts één gedachte houdt hen overeind: de dader met gelijke munt terug betalen. Craig is chirurg en weet precies hoe hij een menselijk lichaam een maximum aan pijn kan toedienen zonder het de fatale slag toe te brengen. Elise is advocaat en kan haar gigantische organisatorisch vermogen aanwenden om een plan te ontwerpen en uit te voeren. Tijdens het transport naar de gevangenis weet het tweetal de moordenaar te onderscheppen en mee te nemen naar een afgelegen plek, die ze speciaal ingericht hebben voor hun wraakzuchtige doeleinden.

 

Cast: Erika Christensen (Flightplan, The Upside Of Anger, Swimfan), Jesse Metcalfe (John Tucker Must Die, Desperate Housewives), Bill Moseley (The Devil's Rejects, Halloween, Army Of Darkness), Bill Lippincott (Saft, The Graves, A.W.O.L.), Fulvio Cecere (Watchmen, Paycheck, Cinderella Man)

Regie: Robert Lieberman (Breakaway)
Genre: Horror

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 18 oktober 2012

 

CHERRY BOMB

 
Synopsis:

Cherry Bomb is een jonge, sexy striptease danseres, die uit is op wraak nadat ze wreed is overvallen door een groep mannen. Al snel blijkt dat ze van de politie geen hulp hoeft te verwachten. Ze begint met de hulp van haar broer en een gigantische hoeveelheid wapentuig een roekeloze en gewelddadige wraakmissie. De zaken lopen pas echt uit de hand wanneer een

keiharde huurmoordenaar wordt ingezet om een eind te maken aan de moorddadige tocht van het tweetal. Cherry ontdekt dat er veel meer op het spel staat dan ze vermoedde, maar ze laat zich door niets of niemand tegenhouden. Ze zet lichaam, geest én zwaar geschut in om haar wraak tot het bloedige einde door te zetten...

 

Cast: Julin (The Final, The Sweat Shop, Spirit Camp), Nick Manning (Crank, Sacred Sin), John Gabriel Rodriquez (Johnny’s Gone, Blind Turn), Jeremy James Douglas Norton (Jacob, The Toy Box), Aaron Alexander (Fall To Grace, Drifter)

Regie: Kyle Day
Genre: Aktie

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 18 oktober 2012

 

ELEKTRA LUXX

 
Synopsis:

Een super sexy en dolkomische film! Pornodiva Elektra Luxx heeft de seksbusiness vaarwel gezegd omdat ze zwanger is. De vader van haar ongeboren kind is de pas overleden rockster; Nick Chapel. Om de eindjes aan elkaar te knopen geeft ze nu seksuele voorlichting aan huisvrouwen. Dan duikt een oude kennis plots op met een lucratief voorstel. Stewardess Cora wil dat Elektra haar verloofde verleidt in ruil voor de teksten van Nicks laatste album. Met tegenzin stemt ze toe en zet zo een hilarische kettingreactie in gang. We belanden van de ene dwaze actie in nog gekkere situaties! Daarin passeren o.m. een detective, een seksblogger, een labiele buurman en zelfs de maagd Maria de revue. Lukt het Elektra ooit om een verantwoordelijke moeder te worden? Een tintelende film met een sexy topcast.

 

Cast: Carla Gugino (Sin City, Sucker Punch, Watchmen), Joseph Gordon-Levitt (Inception, (500) Days Of Summer), Ermahn Ospina (Sin City, Desperado, From Dusk Till Dawn), Kathleen Quinlan (Apollo 13, The Hills Have Eyes), Lucy Punch (Bad Teacher, Ella Enchanted)

Regie: Sebastian Gutierrez (Snakes On A Plane, Gothika)

Genre: Komedie

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 18 oktober 2012

 


UIT HET ARCHIEF