:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2012
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2012
Bron: Paradiso - Datum: 2012-09-20 - Geplaatst door: Werner

FRIENDS WITH KIDS

 
Synopsis:

Als de twee laatste singles van hun hechte vriendengroep zien Jason en Julie met lede ogen aan hoe de relaties van vrienden compleet veranderen na de komst van kinderen, en besluiten het anders aan te pakken: gezamenlijk een kind opvoeden, en ondertussen blijven zoeken naar de ware liefde. Niet alleen leidt deze onconventionele aanpak tot heftige reacties en grappige situaties, maar dwingt ook iedereen in de   groep na te denken over de waarde van hun vriendschap, en de rol die zij hierin spelen.

 
Cast: Jennifer Westfeldt (Grey's Anatomy, 24), Adam Scott (Bachelorette, Our Idiot Brother), Kristin Wiig (Date Night, Bridesmaids), Megan Fox (Transformers, Jennifer's Body)

Regie: Jennifer Westfeldt (Ira & Abby, Kissing Jessica Stein)

Genre: Komedie, Drama

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Engels DTS 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 15 november 2012

 

THE WAY

 
Synopsis:

Tom, een Amerikaanse dokter, reist naar St. Jean Pied de Port in Frankrijk om de stoffelijke resten van zijn zoon op te halen. De jongen is tijdens een storm omgekomen in de Pyreneeën terwijl hij de Camino de Santiago aan het lopen was. Deze route staat ook wel bekend als dè route naar Santiago de Compostela. Gedreven door zijn verdriet en het verlangen de laatste momenten van zijn zoon te herbeleven besluit Tom om ook aan de historische Pelgrimstocht te beginnen.

 

Cast: Martin Sheen (Imagine That, The Amazing Spider-Man), Emilio Estevez (Bobby, Two And A Half Men), Deborah Kara Unger (Silent Hill, White Noise), James Nesbitt (The Hobbit, Match Point)

Regie: Emilio Estevez (Bobby, Men At Work)

Genre: Drama, Komedie, Avontuur

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Engels DTS 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 15 november 2012

 

INSIGHT
 
Synopsis:

Kaitlyn is verpleegster op de ER, waar een jong vrouw wordt binnengebracht. Ze is het slachtoffer van een gruwelijke slachtpartij en staat op het randje van de dood. Wanneer Kaitlyn haar leven probeert te redden, onstaat er kortsluiting in één van de medische apparaten en ze wordt geëlektrocuteerd. Onmiddelijk na het ongeluk ziet ze herinneringen  van het slachtoffer. Ze zoekt hulp bij familie, vrienden en politie, maar niemand gelooft haar. Ze begint te twijfelen aan haar eigen geestelijke gezondheid en begint een zoektocht naar het verleden van de vrouw en naar haar mooedenaar. Naarmate ze dicht bij de weerzinwekkende waarheid komt, komt haar eigen leven steeds meer in gevaar...

 

Cast: Sean Patrick Flanery (Saw 7, Breaking In), Nathalie Zea (The Other Guys, Californication), Christopher Lloyd (Piranha 3DD, Back To The Future), Adam Baldwin (Chuck, Leverage)

Regie: Richard Gabai (Call Of The Wild, Popstar)

Genre: Thriller, Drama

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 15 november 2012

 

PROFILE OF A KILLER

 
Synopsis:

David is een jonge, hoogbegaafde en ongekend wrede seriemoordenaar. Met berekende precisie begaat hij de ene moord na de andere. Zonder moeite blijft hij de FBI steeds een stap voor. FBI Agent Rachel Cade leidt het onderzoek. Ze besluit de hulp in te roepen van de beroemde gepensioneerde profielmaker Saul Aitken. Maar de psychopaat blijkt haar voor te zijn. Hij ontvoert Saul en houdt hem vast in een afgelegen boerderij. Er ontstaat een keiharde mentale strijd tussen twee geniale geesten die proberen om elkaar de wil op te leggen. Maar wanneer Saul de overhand dreigt te krijgen trekt David erop uit om weer een onschuldig slachtoffer aan zijn moorddadige lijst toe te voegen. Als ervaren profielmaker krijgt Saul een overvloed aan informatie om het profiel van David op te maken, maar of hij lang genoeg blijft leven om er gebruik van te maken is de vraag...

 
Cast: Gabe Angieri (Moonlighting), Emily Fradenburgh (Nothing Without You, Icebreaker), Joey Pollari (Avalon High, Skyrunners)
Regie: Caspian Tredwell-Owen (The Island, Beyond Borders)

Genre: Aktie, Thriller

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 15 november 2012
 

DEMOTED
 
Synopsis:

Wat als het mikpunt van je poetsen plots je nieuwe baas wordt? Mike en Rodney - vrijbuiters en boezemvrienden - hebben het best naar hun zin als verkopers bij een groot bandenbedrijf. Logisch, als je directeur met plezier een oogje dichtknijpt voor je fratsen. Maar wat als de oude baas onverwachts overlijdt en zijn opvolger het mikpunt van hun grappen en grollen blijkt: Ken Castro? Het vervolg laat zich raden: de wraakzuchtige Castro "promoveert" zijn kwelduivels weg naar de laagste sport van de bedrijfsladder... de secretaresse afdeling. Daar krijgen de poetsenbakkers een lesje in nederigheid en leren ze het klappen van de zweep kennen. Gaandeweg groeit ook hun bewondering voor het slavenwerk dat hun vrouwelijke collega's moeten verrichten. Tussen de romantiek en vernederingen door, bedenken ze een plannetje dat het bedrijf op zijn grondvesten zal doen schudden. Hilarische werkvloercomedy over rollenpatronen, wraak, weerwraak en boontjes die om hun loontjes komen...

 

Cast: David Cross (Modern Family, Year One), Michael Vartan (Colombiana, Monster-In-Law), Sean Astin (The Lord Of The Rings Trilogy), Sara Foster (D.E.B.S, The Big Bounce)

Regie: J.B. Rogers (American Pie Series)

Genre: Komedie

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Engels DTS 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 15 november 2012

 

TACTICAL FORCE

 
Synopsis:

Hangar 14 is een reusachtige, ontmantelde vliegbasis op een uitgestrekt militair domein. Door zijn geïsoleerde ligging is het ook het perfecte proefterrein voor de tactieken van SWAT-kapitein Frank Tate en zijn eliteteam van de LAPD. Wat de agenten echter niet weten, is dat zich ergens in Hangar 14 een voorwerp bevindt waar twee rivaliserende en tot de tanden bewapende partijen naar op zoek zijn. Wanneer de criminele concurrenten erachter komen dat Tate en zijn mannen enkel met losse flodders kunnen schieten, bundelen ze hun krachten om het SWAT-team uit de weg te ruimen. Maar een elite-agent word - of dood - je niet zomaar...

 

Cast: Steve Austin (The Expendables, Recoil), Michael Shanks (Red Riding Hood, Stargate SG-1), Michael Jai White (The Dark Knight, Blood And Bone), Keith Jardine (Gamer, Crank)

Regie: Adamo Paolo Cultraro (Corrado)
Genre: Actie

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Engels DTS 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 15 november 2012