:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2013
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2013
Bron: Paradiso - Datum: 2013-01-31 - Geplaatst door: Werner
TO ROME WITH LOVE
 
Synopsis:

To Rome With Love geeft ons een kijkje in het leven en de avonturen van diverse mensen: een gepensioneerde operaregisseur die verwoede pogingen onderneemt om een zingende begrafenisondernemer op het podium te krijgen: een architect die een Amerikaanse jongeman van pittig liefdesadvies voorziet uit zijn eigen jeugd: een doodgewone vader die tot zijn grote verbazing ineens de nieuwste beroemdheid van Rome is: en een pasgetrouwd Italiaans stelletje dat een bijzonder romantische dag beleeft... zonder elkaar!

 

Cast: Woody Allen (Scoop, Anything Else, Paris-Manhattan), Penélope Cruz (Nine, Pirates Of The Caribbean 4), Roberto Benigni (Pinocchio, La Vita É Bella), Alec Baldwin (Rock Of Ages, It's Complicated)

Regie: Woody Allen (Whatever Works, Midnight In Paris)
Genre: Comedy, Romance

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1 (DVD), Engels MA 5.1 (Blu-ray)

Ondertitels: Nederlands, Frans

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 5 maart 2013

 

YOUR SISTER'S SISTER

 
Synopsis:

Your Sister's Sister is een heerlijke feelgood komedie met drie getalenteerde acteurs in de hoofdrol: Emily Blunt (Salmon Fishing In The Yemen), Mark Duplass (Humpday) en Rosemarie Dewitt (Rachel Getting Married). Na de dood van zijn broer wordt Jack door zijn goede vriendin Iris uitgenodigd om een weekend alleen door te brengen op het verlaten privé eilandje van haar familie, om zo zijn gedachten op orde te krijgen. Tot zijn grote verbazing blijkt bij aankomst dat Iris d'r zus Hannah precies hetzelfde idee had. Wanneer na en avond van diepzinnige gesprekken en veel drank de twee samen in bed belanden, is de komst van Iris de volgende morgen het begin van een weekend vol emotionele, grappige en onverwachte situaties.

 

Cast: Emily Blunt (Salmon Fishing In The Yemen, Looper), Rosemarie DeWitt (A Little Bit Of Heaven, The Watch), Mark Duplass (Humpday, The League)

Regie: Lynn Shelton (New Girl, Mad Men)
Genre: Comedy, Drama, Romance
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1
Ondertitels: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 5 maart 2013
 

THE BAYTOWN OUTLAWS
 
Synopsis:

Nadat Celeste drie maal in haar buik geschoten wordt door haar ex Carlos, een gewelddadige drugsbaron, huurt ze Brick, Lincoln en McQueen in. De drie vuurgevaarlijke broers zijn ongekende pummels, zonder een greintje ontzag voor wie dan ook. Celeste betaalt hen een vermogen om haar zoontje uit de klauwen van Carlos te redden en om de drugsbaas zelf om te leggen. Na een ongekende uitbarsting van geweld slaagt het trio er met meer geluk dan wijsheid in de jongen te redden. Maar als de stofwolken zijn opgetrokken blijkt dat Carlos als enige de chaotische aanslag heeft overleefd. Hij stuurt een leger aan huurmoordenaars achter hen aan. Onder andere een team van supersexy en vooral supersadistische vrouwelijke moordenaars en een megagewelddadige motorbende. Er volgt een serie bloedige confrontaties en het wordt zelfs voor de broers een loodzware opgave om het er levend vanaf te brengen. Wanneer de agressie een hoogtepunt bereikt lijkt te hebben doet Carlos er nog een schepje bovenop...

 

Cast: Billy Bob Thornton (Monster's Ball, U-Turn, Primary Colors), Eva Longoria (Desperate Housewives, Harsh Times), Paul Wesley (The Vampire Diaries, 24), Daniel Cudmore (X-Men: X2 & The Last Stand, Twilight Series)

Regie: Barry Battles (The Last Days, Boys Of Summerville)
Genre: Action, Comedy, Crime
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1
Ondertitels: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 5 maart 2013