:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Red Bull Media House >> PERSBERICHT: MCCONKEY
PERSBERICHT: MCCONKEY
Bron: Red Bull Media House - Datum: 2013-08-28 - Geplaatst door: Werner
McCONKEY

Intiem portret van topatleet Shane McConkey gaat wereldwijd op 8 oktober.

Deze herfst staat in het teken van de release van een nieuwe documentaire van een van de meest getalenteerde, invloedrijke en vermakelijke actiesport sterren, Shane McConkey. Nadat de documentaire met lovende kritieken in première ging op het New York Tribeca Film Festival in april, bereikt McConkey vanaf 8 oktober 2013 het wereldwijde publiek.

McConkey vertelt het levensverhaal van één van ’s werelds ultieme innovators: Shane McConkey. Door middel van ongelooflijke actiebeelden en Shane’s eigen videobeelden in combinatie met oprechte interviews met degenen die hem het beste kennen, biedt McConkey een intiem portret van het privéleven van de atleet. Een inspirerende kijk op hoe een man die niet in het standaardplaatje paste succes vond op zijn eigen manier en met zijn eigen regels, terwijl hij zijn droom volgde en het beste uit elke dag haalde. “Wat bijzonder is aan deze film voor iemand die helemaal niet van actiesport houdt, is gewoon het zien van de liefde, affectie en passie voor het leven”, aldus Noorse skiër en basejumper Karina Hollekim. “Het vinden van iets dat je blij maakt, iets dat ervoor zorgt dat je elke ochtend wakker wordt en zorgt dat je het leven met een gigantische lach tegemoet gaat”. Alle opbrengsten van de film gaan naar een speciaal fonds dat is opgezet door de familie.

De documentaire, geproduceerd door Red Bull Media House in samenwerking met Matchstick Productions, wordt gelanceerd op 8 oktober 2013. Het zal beschikbaar zijn in een DVD/Blu-ray collectors editie via de filmwebsite en in winkels.

Alle informatie over McConkey, inclusief een achter de schermen video van Shane, zijn familie en vrienden en internationale data voor persvoorstellingen, is te vinden op www.mcconkeymovie.com. De website wordt continu bijgehouden en ververst met de nieuwste updates. De nieuwste en meest actuele informatie is ook beschikbaar via de McConkey Movie Facebookpagina en op Twitter via @ShaneMcConkey.

McConkey is de meest recente documentaire productie van Red Bull Media House, in navolging van wereldwijde successen als Storm Surfers 3D en Roraima en de meest succesvolle release tot nu toe, The Art Of Flight, welke wordt beschouwd als de meest bekeken, bejubelde en commercieel meest succesvolle snowboardfilm allertijden.


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron