:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Filmfreaks >> PERSBERICHT: MANGA-RELEASES SEPTEMBER 2013
PERSBERICHT: MANGA-RELEASES SEPTEMBER 2013
Bron: Filmfreaks - Datum: 2013-10-01 - Geplaatst door: Werner
COMIC CON EPISODE IV: A FAN'S HOPE

Kan jij je een plek inbeelden waar Vulcans en vampieren hand in hand lopen, waar wookies en tovenaars zichzelf kunnen zijn en waar Superman en R2D2 lachen om de grappen van de Joker? Welkom op Comic-Con San Diego. Wat begon als een klein congres voor 500 fans is uitgegroeid tot het Pop-Culture event van het jaar dat iedere vorm van entertainment beïnvloed en tegenwoordig een mega event is van meer dan 140.000 man sterk. Super Size Me-regisseur Morgan Spurlock verkent samen met cult-iconen waaronder Stan Lee (Spiderman, X-Men), Joss Whedon (Firefly, The Avengers) , Frank Miller (300, Sin City), Kevin Smith (Clerks, Dogma) en Matt Groening (The Simpsons, Futurama) ,dit unieke culturele fenomeen. Hij volgt de zoektocht van vijf bezoekers in hun queste naar hun heilige grail. Voor de één in de liefde, voor de ander naar een job als illustrator, designer of de ultieme zoektocht naar die ene unieke comic.

De pers:
The film is well organized and visually snazzy and keeps enough distance from its subject that you don’t feel swamped in a tide of hysterical fandom - The New York Times
A funny, compassionate and honest look at fandom that captures its goofy, outsize heart. It would be easy to laugh at some of these people, but Spurlock’s gaze is never mocking, cruel or gratuitously mean - The Washington Post

DVD / Blu-ray details:
Label: Remain in Light
Herkomst: Verenigde Staten, 2011,
Speelduur: 88 minuten
Geluid: Engels Dolby Surround 2.0
Beeldformaat: 16:9
Nederlands ondertiteld

Releases 23 september:


EVANGELION 3:33 - YOU CAN (NOT) REDO

Asuka en Mari worden in de ruimte gestuurd om een mysterieuze tesseract te recupereren. Maar tijdens de missie worden ze aangevallen door de engelen van Seele. Wanneer Asuka in problemen komt en het uitschreeuwt, ontwaakt het schepsel dat zich schuilhoudt binnenin de tesseract. Na jaren wachten geeft regisseur Hideaki Anno zijn nieuwe versie op zijn eigen meesterwerk met Evangelion You Can (Not) Redo. Evangelion is en blijft een fenomeen en behoort zeker tot de top onder de anime. Ben jij klaar voor de vierde impact?

DVD details:
Label: Dybex
Herkomst: Japan, 2012
Speelduur: 95 min
Geluid: Japans en Frans 5.1 & 2.0
Beeldformaat: 16:9
Nederlands en Frans ondertiteld
Kijkwijzer: 12 jaar
Releasedatum: 23 september 2013


SENGOKU BASARA - THE LAST PARTY

Neem een kijkje in de tijd toen de samoerai heer en meester waren in Japan! Wanneer Hideyoshi Toyotomi wordt verslagen door Masamuna Date, betekend dit niet het einde van de oorlog. Mitsunari Ishida, de rechterhand van Hideyoshi zint op wraak en stort Japan daarmee wederom in een totale chaos.Ieyasu Tokugawa koos voor een vreedzaam bestaan, maar wanneer een onbekende nieuwe vijand op het toneel verschijnt kruisen Masamuna Date en Ieyasu Tokugawa elkaar opnieuw.De toekomst van Japan hangt af van de moed en kracht van beide helden! De saga Sengoku Basara, gebaseerd op de game-serie Sengoku Basara voor Playstation en de Nintendo Wii (reeds een totaal van 9 games), is een feauture film van superieure kwaliteit die zich kan meten de allergrootste chanbara film! Geproduceerd door Production I.G. (Ghost In The Shell) gebaseerd op het spel van Capcom.

DVD / Blu-ray details:
Label: Kaze
Herkomst: Japan, 2011
Speelduur: 90 min
Geluid: Japans en Frans 5.1
Beeldformaat: 16:9
Nederlands en Frans ondertiteld
Kijkwijzer: 10 jaar.
Releasedatum: 23 september 2013


ONE PIECE FILM 9: THE MIRACLE WINTER CHERRY BLOSSOM

Het fabelachtige verhaal van de ontmoeting tussen Luffy en Tonytony Chopper herleid tot speelfilm. Het kleine rendier met het grote hart is tot alles bereid om piraat te worden! Nadat Nami de bemanning van de Thousand Sunny voor de zoveelste keer voor een storm behoedt, wordt het meisje plotseling ziek. Er is echter geen doktor aan boord. Luffy en zijn vrienden besluiten naar het dichtsbijzijnde land, het eiland van Drum, te gaan, om er een arts te vinden die haar kan redden. Maar al snel komen ze erachter dat het eiland onder het juk van een krankzinnige monarch en zijn wrede broer staat.

DVD / Blu-ray details:
Label: Kaze
Herkomst: Japan, 2008
Speelduur: 113 minuten
Geluid: Japans en Frans 5.1
Beeldformaat: 16:9
Nederlands en Frans ondertiteld
Kijkwijzer: 12 jaar.
Releasedatum: 23 september 2013


Recent verschen:
• Wolf Children (DVD & Blu-ray)
• Berserk 2 (DVD)
• Ghost In The Shell 2 (DVD & Blu-ray)