:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2014
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2014
Bron: Paradiso - Datum: 2014-01-16 - Geplaatst door: Werner
THE CHASE
 
Synopsis:

Op het verlovingsfeestje van Mikel en Julia, de erfgename van een juwelier, ontmoet Mikel de knappe serveerster Ari. Mikel probeert zijn slecht getimede verliefdheid in toom te houden, maar het lot brengt hen bij elkaar en hij beleeft de meest gepassioneerde nacht van zijn leven. Door Ari wordt Mikel meegezogen in de wereld van de illegale straatraces. Wanneer hij beseft dat hij onderdeel is geworden van een geraffineerd plan van Ari en haar gevaarlijke vriendje om Julia's miljoenenzaak te beroven, is er geen weg meer terug. Mikel is verliefd op Ari en wordt gedwongen om de moeilijkste beslissing in zijn leven te nemen.

 

Cast: Álex González (X-Men: First Class, Die Farbe Des Ozeans), Adriana Ugarte, Alberto Ammann (Mindscape, Invasor)

Regie: Daniel Calparsoro
Genre: Actie

Geluid DVD: Spaans Dolby Digital 5.1 / DTS 5.1, Engels Dolby Digital 5.1 / DTS 5.1

Ondertitels: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 20 maart 2014
 

MANDELA: LONG WALK TO FREEDOM

Synopsis:
Mandela: Long Walk To Freedom, gebaseerd op de gelijknamige autobiografie, neemt je mee op de indrukwekkende levensreis van Nelson Madiba Mandela. De film beleefde zijn wereldpremière op het prestigieuze filmfestival van Toronto. Regie lag in handen van Justin Chadwick (The Other Boleyn Girl) en de hoofdrollen worden vertolkt door Idris Elba (The Wire, Prometheus) en Naomie Harris (Skyfall) als Nelson en Winnie Mandela.

Cast: Idris Elba (Thor, Pacific Rim, Prometheus), Naomi Harris (Pirates Of The Caribbean, Skyfall), Tony Kgoroge (Blood Diamond, Invictus, Lord Of War), Terry Pheto (Goodbye Bafana, Catch A Fire)

Regie: Justin Chadwick
Genre: Biografie, Drama, Geschiedenis

Geluid: DVD: Engels Dolby Digital 5.1

Ondertitels: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9

In tegenstelling tot eerdere berichten zal Paradiso Home Entertainment de film Mandela: A Long Walk to Freedom enkel op DVD uitbrengen en niet op Blu-Ray.