:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: TRUE BLOOD SEIZOEN 6
PERSBERICHT: TRUE BLOOD SEIZOEN 6
Bron: Warner - Datum: 2014-06-03 - Geplaatst door: Werner
TRUE BLOOD SEIZOEN 6

True Blood, de reeks met meer vlees en bloed dan in de doorsnee slagerij, is terug! In dit zesde en voorlaatste seizoen krijgt onze favoriete barmeid Sookie Stackhouse, met verve vertolkt door de ravissante Golden Globe én Oscar-winnares Anna Paquin, enkele ingrijpende veranderingen te verwerken. Geniet vanaf 18 juni van het zesde seizoen van deze klassieke HBO-reeks op Blu-ray en DVD, en bereid je alvast voor op de grote finale...

Synopsis
De Vampire Authority in rook opgegaan, een tekort aan Tru Blood, en mensen in open conflict met vampiers; kortom een overvloed aan nieuwe gevaren en schokkende intriges voor mens/fee Sookie Stackhouse (Anna Paquin) en haar bondgenoten, in dit zesde seizoen van deze provocerende, boeiende en hoogst entertainende HBO-serie.

Nu 'Billith' leert omgaan met zijn recent verworven krachten verklaart de gouverneur van Louisiana, Truman Burrell (Arliss Howard), de oorlog aan de vampiers, compleet met anti-vampierwapens en een hightech interneringskamp. Ondertussen bereiden Sookie en Jason zich voor op een ontmoeting met de moordenaar van hun ouders, de mysterieuze en stokoude Warlow.

Bonusmaterialen
• Inside The Episodes (BD, DVD)
• Audio Commentaries (BD, DVD)
• Vamp Camp Files (BD)
• True Blood Lines (BD)