:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: PERSON OF INTEREST SEIZOEN 2 EN SHAMELESS SEIZOEN 2
PERSBERICHT: PERSON OF INTEREST SEIZOEN 2 EN SHAMELESS SEIZOEN 2
Bron: Warner - Datum: 2014-06-23 - Geplaatst door: Werner
In de zomer moet je veel drinken, en da's een raad die Frank Gallagher maar al te graag opvolgt nu het in dit tweede seizoen van Shameless ook in Chicago drukkend warm is geworden. Bittere ernst in het tweede seizoen van Person Of Interest, waar oude bekenden het leven én de missie van Finch en Reese serieus onder druk komen te zetten. Het tweede seizoen van Shameless is vanaf 9 juli beschikbaar op DVD, Person Of Interest seizoen 2 is die dag beschikbaar op Blu-ray en DVD.

PERSON OF INTEREST SEIZOEN 2

The Machine komt met nóg een spannend seizoen van potentiële misdaden die voorkomen moeten worden door de technisch ingenieuze miljardair Harold Finch (Michael Emerson) en voormalig CIA-officier John Reese (Jim Caviezel). Vijanden uit het verleden van Reese en ex-collega’s van Finch van uit z'n tijd bij de regering bedreigen de missie van het team dat anoniem misdaad probeert te bestrijden. Tegelijkertijd overbluffen de NYPD detectives Carter (Taraji P. Henson) en Fusco (Kevin Chapman) de onderzoeken van de FBI en de gevaarlijke tentakels van politiecomplotten, die “HR” worden genoemd. 1 ding is zeker: slachtoffer of dader, als het jouw beurt is, zullen we je vinden.

Extra's:
• View from the Machine: 24 Hours Behind Person of Interest,
• Season Finale Episode Commentary,
• Gag Reel


SHAMELESS SEIZOEN 2

In seizoen 2 van deze brutale en gedurfde serie is het volop zomer in Chicago. Professionele zuipschuit Frank, vertolkt door een briljante William H. Macy, omringt zich met foute vrienden; de hardwerkende Fiona (Emmy Rossum) houdt zich aan gemaakte afspraken tot Steve terugkomt met een nieuwe, sexy vrouw; Lip vertrekt om voor de zijne te zorgen en ook Grammy Gallagher, een gastrol van Oscarwinnares Louise Fletcher (One Flew Over the Cuckoo's Nest), komt even langs na een bezoekje in de gevangenis. Ondanks hun schreeuwend gebrek aan geld en wc-papier, is er duidelijk geen gebrek aan schaamte of emoties in het tweede seizoen van deze veelgeprezen reeks!

Extra's:
• 3 featurettes,
• The Shameless Christmas Carol Music Video,
• 5 Shameless Actor Discussions,
• A Shameless Look at Season 3,
• Unaired Scenes