:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: LEGO, LEGENDS OF CHIMA SEIZOEN 1
PERSBERICHT: LEGO, LEGENDS OF CHIMA SEIZOEN 1
Bron: Warner - Datum: 2014-08-19 - Geplaatst door: Werner
LEGO, LEGENDS OF CHIMA SEIZOEN 1

De tol, de flippo's, rolschaatsen en andere diabolo's liggen ergens in een doos op zolder stof te vergaren, maar met Lego-blokjes wordt tegenwoordig nog steeds gespeeld, en dat meer dan ooit! Maar liefst 400 miljoen mensen ter wereld spelen met de bekende blokjes, en als je het zelf ooit gedaan hebt weet je hoe leuk het is!

Lego Chima is de recentste hit uit de Lego-wereld. Het speelgoed, de webisodes en de video-games zijn razend populair bij het jonge volkje, en vanaf 3 september kunnen ze ook de afleveringen van hun favoriete personages volgen op DVD! Volg samen met je kinderen de strijd om Chi, en laat je onderdompelen in de wonderlijke legendes van Chima!

Synopsis
Ooit een ongerept natuurparadijs, is het koninkrijk Chima nu een gevechtsterrein voor acht dierenstammen geworden. Goede vrienden werden aartsvijanden en de dieren azen allemaal op een natuurlijke grondstof die Chi heet, een machtig element dat zowel het leven als de dood kan activeren. Slechts enkele moedige helden in Chima begrijpen de ware aard van Chi, en beseffen dat misbruik ervan de ondergang van Chima als gevolg zal hebben. Hun verhalen evenals die van de tegenstanders die ze willen vernietigen, staan bekend als: de legendes van Chima!