:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Splendid >> PERSBERICHT: ESCAPE FROM PLANET EARTH
PERSBERICHT: ESCAPE FROM PLANET EARTH
Bron: Splendid - Datum: 2014-08-31 - Geplaatst door: Werner
ESCAPE FROM PLANET EARTH

Van de makers van Finding Nemo en Despicable Me 2

Escape From Planet Earth is de nieuwe hilarische animatiefilm van de makers van Despicable Me 2, Finding Nemo en Ice Age 4. In Escape From Planet Earth moeten de broers Scorch en Gary Supernova hun geliefde Planet Earth redden van de slechterik Shanker. Escape From Planet Earth betekent een middag vol humor en plezier voor het hele gezin! De Engelse stemmen zijn o.a. van Brendan Fraser (The Mummy), Sarah Jessica Parker (Sex And The City), Ricky Gervais (The Office) en Jessica Alba (Sin City).

Verhaal
Op de planeet Baab is veelgeprezen astronaut Scorch Supernova (Brendan Fraser) een nationale held voor de blauwe buitenaardse inwoners. Hij is een meester in het verrichten van gedurfde reddingsacties en hij wordt daarin bijgestaan door zijn broertje Gary (Rob Corddry), hoofd van missiecontrole bij BASA. Wanneer hun chef Lena (Jessica Alba) meedeelt dat er een S.O.S. ontvangen is van een zeer gevaarlijke planeet, slaat Scorch alle raad in de wind en begint weer een gevaarlijke missie. Maar dan wordt hij in de val gelokt door de slechterik Shanker (William Shatner) en ligt het lot van de echte reddingsactie in handen van de kleine voorzichtige Gary. De belangen van het universum staan op het spel als Gary zijn broer, vrouw en zoon moet redden...

Specificaties:
Cast: Rob Corddry (Gary Supernova ), Brendan Fraser (Scorch Supernova), Jonathan Morgan (Kip Supernova), Sarah Jessica Parker (Kira Supernova), Jessica Alba (Lena Thackleman), Craig Robinson (Doc), William Shatner (General Shanker ), George Lopez (Thurman), Jane Lynch (Io)
Talen: Nederlands / Engels / Duits
Geluid: Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands / Duits
Beeldformaat: 16:9 / 2,35.1
Speelduur: 86 minuten
Genre: Animatie
Verkrijgbaar op DVD en Blu-ray vanaf 25 september