:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: ROY DONDERS - STYLIST VAN HET ZUIDEN
PERSBERICHT: ROY DONDERS - STYLIST VAN HET ZUIDEN
Bron: Source 1 Media - Datum: 2014-12-31 - Geplaatst door: Werner
ROY DONDERS - STYLIST VAN HET ZUIDEN
vanaf  2 januari verkrijgbaar!

Wie kent 'm niet? De bekende stylist van het Zuiden; Roy Donders. Hij heeft zijn succes met name te danken aan zijn harde krullen en de beroemde huispakkenlijn die hij zelf heeft uitgebracht.Hij kreeg zelfs een plek in De TV Kantine.

In de serie Roy Donders- Stylist Van Het Zuiden gunt Roy ons een blik in zijn eigen wereld die aan elkaar hangt van glitters, steentjes en pailletten. Zien we hoe de lancering van zijn eigen huispakkenlijn en het immense succes daarvan de droom van Roy heeft doen uitkomen.Hij geniet van zijn nieuwe leven, maar ontdekt ook de keerzijde van de roem. Door zijn succes moet Roy op zoek naar een groter winkelpand, natuurlijk met hulp van zijn familie. Daarnaast is zus Rian geïnspireerd geraakt door haar fashionable broertje en ze besluit haar kinderkledinglijn uit te breiden. Naast alle drukte heeft Roy nog een andere grote passie: zingen. Lukt het hem om zijn zangcarrière van de grond krijgen?

De 4-DVD box met Seizoen 1 & 2 ligt vanaf 2 januari in de winkel! Heb je hem nog niet besteld? Doe het dan vandaag nog en voorkom teleurgestelde gezichten.

Deze titel zal ondersteund worden met een grote TV campagne op de RTL zenders gedurende 2 weken van release.

Roy Donders zal in Eindhoven, Tilburg, Zoetermeer en Rotterdam signeersessies verzorgen.
De Stylist van het Zuiden is hot. In 2015 volgt een nieuw seizoen, een nieuw album en nog veel meer!
Na een voorzichtige start, stegen de kijkcijfers naar de 800.000 en met een marktaandeel van 20 procent was het zelfs na Goede Tijden Slechte Tijden, het best bekeken programma
Hij heeft maar liefst ruim 83.500 volgers op Facebook en ruim 8.000 volgers op Twitter
Recent nieuws van dezelfde bron