:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: JEUGDSERIES
PERSBERICHT: JEUGDSERIES
Bron: Source 1 Media - Datum: 2015-08-01 - Geplaatst door: Werner
Populaire jeugdseries om kinderen te vermaken op de achterbank
Onderweg naar de vakantiebestemming

Het is zomervakantie en voor velen betekent dat een lange autorit naar de vakantiebestemming met kinderen op de achterbank. Deze jeugdseries zullen de tijd voorbij laten vliegen. Zo begint de vakantie al op het punt van vertrek in plaats van bij aankomst.

DE LEEUWENKUIL

Wonen in een dierentuin. Hoe cool is dat? Droomt niet ieder kind daarvan? Voor Daniël & Suzina Durvers is dit werkelijkheid. Samen met hun ouders, zusje Littel en hun opa wonen ze midden in dierentuin Durvers’ Zoo. Vader Durvers is namelijk de directeur van de dierentuin. Lang geleden heeft opa Durvers een boomhut gebouwd op een geheime plek in de dierentuin, die alleen via een bijna onzichtbaar pad bereikt kan worden.

Speelduur: 250 minuten


CAPS CLUB SEIZOEN 1 & 2

Tom van Hulle wordt eigenlijk door iedereen Cappie genoemd. Tom is slechtziend. Hierdoor heeft hij enorme talenten ontwikkeld, zo kan hij bijvoorbeeld heel goed horen. Samen met zijn vriendin Sam ontdekt hij een boomhut met een geheim. Om dit geheim op te lossen krijgen ze hulp van Siggy, Ruben en Charlotte. En zo wordt er een club gevormd: Caps Club! De opnames van seizoen 3 zijn gestart!

Speelduur: ca. 200 minuten/seizoen


HET VERBORGEN EILAND

In de spannende jeugdserie Het Verborgen Eiland komen een vader, een moeder en hun zes kinderen tijdens een zeilvakantie op de Waddenzee vast te zitten op een onbekend eiland dat een groot geheim blijkt te kennen. Wat de kinderen en hun ouders ook proberen, ze komen niet meer van het eiland af. Ze moeten zien te overleven van wat ze in de natuur aan eten en drinken vinden. Bij deze zoektocht blijkt het eiland niet zo onbewoond te zijn als ze denken...

Speelduur: ca 8,5 uur


BRUGKLAS SEIZOEN 1 & 2

De eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. In Brugklas zien we elke aflevering een ontroerend, grappig, aangrijpend of spannend schoolverhaal.

Speelduur: ca. 7,5 uur (seizoen 1), ca. 8 uur (seizoen 2)