:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: ALICE
PERSBERICHT: ALICE
Bron: Source 1 Media - Datum: 2016-06-14 - Geplaatst door: Werner
ALICE - THE DARKER SIDE OF THE MIRROR / ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS 

Op 26 mei verschijnt de Disneyfilm Alice Through The Looking Glass met Johnny Depp en Anne Hathaway in de hoofdrol in de Nederlandse bioscopen. Source 1 Media haakt hierop in met de release van Alice: The Darker Side Of The Mirror die op dezelfde dag op DVD verschijnt.

Alice: The Darker Side Of The Mirror vertelt het verhaal van het bekende sprookje Alice die in 1905, te midden van de grootste drugepidemie in de Amerikaanse geschiedenis, verhuist naar de Pacific Northwest. Onderweg volgt zij een mysterieuze man naar een konijnenhol. Wanneer zij hem achtervolgt komt zij terecht in Wonderland, een donkere en nieuwsgierige wereld vol met bijzondere karakters.

Ook heeft Source 1 Media de versie Alice Through The Looking Glass met de Britse actrice Kate Beckinsale in de hoofdrol op dvd beschikbaar. Deze film vertelt het tweede verhaal van de Alice In Wonderland-serie van Lewis Carroll en gaat verder in de wondere wereld van Alice. Nadat Alice door de spiegel in haar slaapkamer kruipt komt zij terecht in een fantasiewereld. Deze wereld lijkt op een gigantisch schaakspel. Ze krijgt instructies van een rode koningin, die haar al zigzaggend door het landschap loodst. Op deze tocht komt ze verschillende kleurrijke personages tegen en moet ze de gekste opdrachten vervullen.

Alice: The Darker Side Of The Mirror
Speelduur: ca. 89 minuten

Alice Through The Looking Glass
Speelduur: ca. 83 minuten