:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Homescreen >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2016
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2016
Bron: Homescreen - Datum: 2016-07-04 - Geplaatst door: Werner
HOLDING THE MAN

Wanneer Timothy op vijftienjarige leeftijd rugbyspeler John ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht. Vechtend tegen vooroordelen, zowel thuis als op school, vormt het paar een hechte band die al snel overgaat in een relatie die voor altijd hun leven verandert. Timothy en John beleven goede en slechte tijden, maar worden dan geconfronteerd met hun grootste uitdaging wanneer een van hen onverwacht ziek blijkt.

Regie: Neil Armfield
Herkomst: Australië 2015
Te koop vanaf 2 augustus 2016


THE BENEFACTOR

Franny (Gere) is een rijke excentriekeling. Wanneer een goede vriend van hem sterft mengt hij zich in het leven van diens dochter (Fanning) en haar nieuwe echtgenoot (James). Op die manier probeert hij het leven dat hij eens leidde te herbeleven.

Te koop vanaf 25 augustus 2016


EL CLAN

De nieuwe film van de Argentijnse regisseur Pablo Trapero (Crane World, White Elephant) vertelt het verbazingwekkende waargebeurde verhaal van een schijnbaar normale middenklasse familie die handelt in ontvoeringen, bedreigingen en moorden van de rijken.

El Clan ging in wereldpremière op het Filmfestival van Venetië in 2015 waar Pablo Trapero de Zilveren Leeuw voor beste regisseur won.

Cast: Guillermo Francella, Gastón Cocchiarale, Antonia Bengoechea
Regie: Pablo Trapero
Genre: Drama, Thriller
Speelduur: 110 min.
Herkomst: Argentinië 2015
Te koop vanaf 25 augustus 2016


THOSE PEOPLE

In de gouden kooi van Upper Manhattan leven de jonge schilder Charlie en zijn beste vriend Sebastian een uitbundig leven. Charlie is altijd stiekem verliefd geweest op Sebastian, maar de relatie tussen hen komt onder druk te staan als hij de knappe pianist Tim ontmoet en de twee als een blok voor elkaar vallen. Sebastian is verwikkeld in een financieel schandaal en trekt zich steeds meer in zijn eigen neurotische wereld terug. Hij dwingt daarmee Charlie een keuze te maken tussen de mannen in zijn leven.

Onder de stijlvolle en beeldschone cinematografie gaat een heel herkenbaar en universeel thema schuil: onbeantwoorde liefde voor een onbereikbare vriend. Deze uiterst overtuigende en rijke film is een zeer welkom debuut in de gay cinema.

Cast: Jonathan Gordon, Haaz Sleiman, Jason Ralph
Regie: Joey Kuhn
Genres: Drama, Gay
Speelduur: 89 min.
Herkomst: Verenigde Staten 2015
Te koop vanaf 25 augustus 2016


DANIELE GATTI: OUVERTURE VOOR EEN DIRIGENT

Tijdens de repetities met het orkest voor de opening van het nieuwe seizoen van het Concertgebouw in Amsterdam ontmoeten we Gatti als eigenzinnige dirigent en kunstenaar. De sceÌnes van de repetities worden afgewisseld met gesprekken waarin de Italiaan vertelt over zijn afkomst en hoe zijn ouders zijn liefde voor muziek stimuleerden. Zijn talent en ambitie brachten hem er vervolgens toe de Milanese buitenwijk waar hij opgroeide te verlaten om te beginnen aan de lange weg naar de top van de muziekwereld.

Regie: Carmen Cobos 
Te koop vanaf 25 augustus 2016


Nu al te koop:

600 MILES

Arnulfo Rubio smokkelt wapens voor een Mexicaans kartel. Hank Harris, special agent voor de ATF, probeert Rubio in te rekenen, maar wordt uiteindelijk door hem gekidnapt. Rubio brengt Harris naar zijn bazen, maar daardoor zitten de twee wel zeshonderd mijl met elkaar opgescheept in een auto.


45 YEARS

In 45 Years laat regisseur Andrew Haigh (Weekend) zien dat ook goede huwelijken hun geheimen kunnen hebben. Terwijl Kate en Geoff elk op hun eigen manier worstelen met de demonen van het verleden, proberen ze hun gevoelens voor elkaar onder woorden te brengen. Dat resulteert in een teder, intiem portret over liefde op leeftijd en de keuzes die we maken in het leven.


UIT HET ARCHIEF