:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2016
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2016
Bron: Universal - Datum: 2016-11-13 - Geplaatst door: Werner
THE HEROIC LEGEND OF ARSLAN S1 VOL 2

Nieuwe bondgenootschappen worden gesloten en de strijdlijnen komen dichterbij in de laatste twaalf afleveringen van het eerste seizoen van The Heroic Legend Of Arslan. Na de gebeurtenissen bij Peshawar moeten Arslan en zijn vrienden het Shindra leger verslaan. Dit leger staat onder leiding van Prins Rajendra en al snel komt er een machtsstrijd tussen Rajendra en zijn broer Gadevi. Een bondgenootschap met het Shindra leger kan precies zijn wat de jonge prins nodig heeft, maar tussen Arslan en zijn uiteindelijke doel staan nog veel obstakels; spionnen die voor beide zijdes werken, duellen in de woestijn en een leger van 100.000 Lusitanian soldaten. Arslan heeft een lange weg afgelegd van jongen tot koning, maar is zijn lot nu om te stranden voor de finishlijn?

Genre: Actie avontuur, Animatie
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: PVP
Speelduur: 270′
Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 2.0, Japans Dolby Digital 2.0, Frans Dolby Digital 2.0
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Duits
Releasedatum dvd: 7/12/2016

Extra’s:
• Short Comedy
• Bonus Clips

SERAPH OF THE END – SEIZOEN 1 VOLUME 2

Van WIT Studio, de producers van Attack On Titan, komt de nieuwe hit anime serie Seraph Of The End, een episch apocalyptisch verhaal over een oorlog tussen mensen en vampiers! Een virus heeft over de aarde geraasd en alleen de jongste bevolking heeft het overleefd, de vampiers zijn uit de duisternis gekomen om de mensen hun slaven te maken. In deze wereld leeft de 16 jarige Yuichiro, hij ontsnapt aan de vampiers en gaat werken voor de Moon Demon Company, een elite team van het Japanse leger. Hun wapens zijn bezeten door demonen waarmee zij de vampiers terugdringen.

Volume 2
Het is het begin van het einde voor Yuichiro en de Moon Demon Company in de laatste twaalf afleveringen van Seraph Of The End Seizoen Eén. Ze zijn Mika verloren in de gevechten met de vampiers tijdens het gevecht van Shinjuku en nu moeten Yuichiro en zijn mannen echt controle krijgen over hun bezeten wapens. Maar wanneer je elke dag letterlijk te maken hebt met de duivel, kan één verkeerde beweging al snel het einde betekenen. Er is een nieuw gevaar in de vorm van Kureto Hiragi, een meedogenloze luitenant van het Imperial Demon Leger en een tweede oorlogsfront in Nagoya, Guren en zijn team moeten hierheen op een zelfmoordmissie om alle belangrijke vampiers te doden. De laatste stuiptrekkingen van het menselijk ras zijn dichtbij wanneer de gevechten samen komen, loyaliteit wordt getest en het grote geheim van Seraph of the End wordt onthuld.

Genre: Actie, Animatie, Drama
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: PVP
Speelduur: 270′
Beeldformaat: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 2.0, Japans Dolby Digital 2.0, Frans Dolby Digital 2.0
Releasedatum dvd: 7/12/2016

Extra’s:
• Seraph of the Endless
• Trailers
• Tv-spots
• Music clips

STAR TREK THE ORIGINAL SERIES 1-3 - BOXSET

Releasedatum dvd en Blu-ray: 7/12/2016


STAR TREK: BEYOND

De U.S.S. Enterprise wordt op een reddingsmissie gestuurd naar één van de uithoeken van de ruimte, waar ze worden aangevallen door Krall, een meedogenloze vijand van de Federatie. Kapitein Kirk, Spock en de rest van de bemanning worden van elkaar gescheiden wanneer ze een crashlanding maken en vast komen te zitten op een vijandige planeet. Ze moeten al hun hoop stellen in Jaylah, een rebelse alien krijgster, de enige die hen kan helpen om van de planeet af te komen. Kunnen ze Kralls dodelijke leger stoppen voordat er een galactische oorlog uitbreekt?

Genre: Actie, avontuur, Sciencefiction
Regie: Justin Lin
Cast: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Simon Pegg, Anton Yelchin, Idris Elba
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par Theatrical
Beeldformaat: 16:9 (dvd); 16:9 - 1080p (Blu-ray + Blu-ray 3D); 16:9 – 4K UHD (4K)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels Dolby Atmos, Frans Dolby Digital 5.1 (Blu-ray + 4K); Engels Dolby Atmos (Blu-ray 3D)
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Duits (dvd); Nederlands, Engels, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits (Blu-ray + Blu-ray 3D + 4K)
Releasedatum dvd, Blu-ray, Blu-ray 3D en 4K: 7/12/2016

Extra’s: (BR)
• Deleted Scenes – Ga voorbij de definitieve montage van de film met scenes die je niet in de bioscoop te zien kreeg.
• Beyond the Darkness – Maak kennis met de visionaire producer J.J. Abrams, regisseur Justin Lin en co-scenaristen Simon Pegg en Doug Jung terwijl ze de inspiratie bespreken voor de verhaallijn van Star Trek Beyond en die leven inbliezen.
• Enterprise Takedown – Wees getuige van hoe een schokkende aanval de USS Enterprise vernietigt. Actie die je op het puntje van je stoel laat zitten!
• Divided and Conquered – Ontdek hoe de filmmakers in Star Trek Beyond opnieuw grenzen verlegden door de bemanning van de Enterprise met de hachelijkste situaties uit hun leven te confronteren.
• A Warped Sense of Revenge – Maak kennis met de recentste slechterik uit het Star Trek-universim, Krall. Acteur Idris Elba onthult het achtergrondverhaal dat ten grondslag ligt aan de angstaanjagende ambities van zijn personage.
• Trekking in the Desert – Begeef je op de set van Dubai en ontdek hoe de futuristische architectuur van de stad de basis zou worden van de meest vernieuwende Starbase tot nog toe.
• Exploring Strange New Worlds – Ga samen met regisseur Justin Lin op toernee langs de ongelofelijke filmsets van Star Trek Beyond.
• New Life, New Civilizations – Bekijk hoe ontwerpers van special effects de uitdaging aangingen om niet minder dan 50 nieuwe buitenaardse soorten en rassen te scheppen, zodat de film op passende wijze de 50ste verjaardag van Star Trek kon vieren.
• To Live Long and Prosper – Reis doorheen de voorbije 50 jaar Star Trek met J.J. Abrams en de cast, terwijl ze herinneringen ophalen aan de evolutie van deze iconische scifireeks.
• For Leonard and Anton – Bekijk een ontroerend eerbetoon aan de legendarische Leonard Nimoy en het geliefde bemanningslid Anton Yelchin.
• Gag Reel – Deel in de pret met deze hilarische compilatie van bloopers op de set.

BEAUTY AND THE BEAST - SEIZOEN 3

Hun liefde is altijd bijzonder geweest. In de 13 afleveringen van dit aangrijpende derde seizoen ontdekken detective Catherine “Cat” Chandler en veteraan Vincent Keller dat het offer dat zij moeten maken om eeuwig samen te zijn misschien wel groter is dan ze aankunnen. Een geheimzinnig en duister plan om supermensen te creëren zorgt voor steeds meer onschuldige slachtoffers. Samen met J.T. en Tess proberen ze deze onnatuurlijke krachten tegen te houden maar uiteindelijk is het aan Cat en Vincent om hun lang gekoesterde bruiloft te gebruiken om een machtige moordenaar uit de duisternis te lokken.

Genre: Drama, Thriller
Cast: Kristin Kreuk, Jay Ryan, Nina Lisandrello
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par CBS
Speelduur: 510′
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 2.0
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Duits
Releasedatum dvd: 14/12/2016


CENTRAL INTELLIGENCE

De zwaarlijvige Robbie Weirdicht (Dwayne Johnson) werd tijdens zijn tienerjaren behoorlijk gepest, terwijl zijn populaire oud-klasgenoot Calvin Joyner (Kevin Hart) het grote talent was op het sportveld. Twintig jaar later heeft Robbie zich getransformeerd in de gespierde CIA-agent Bob Stone, terwijl Calvin zijn belofte nooit heeft ingelost en een doorsnee accountant is geworden. Bob herinnert zich Calvin als zijn enige vriend en vraagt hem om mee te doen met een uiterst geheim onderzoek. De onvoorspelbare agent sleept zijn oud-klasgenoot mee in een wereld van schietpartijen, verraad en spionage. Wanneer de brave Calvin beseft in wat voor een gevaarlijke situatie hij is beland, is er geen weg meer terug.

Genre: Actie, Comedy, Misdaad
Regie: Rawson Marshall Thurber
Cast: Dwayne Johnson, Kevin Hart
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Uni Studio
Speelduur: 111′ (dvd); 116′ (Blu-ray)
Beeldformaat: 2.40:1 (dvd); 2.40:1 – 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS-HD Master Audio 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans (dvd); Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits (Blu-ray)
Releasedatum dvd en Blu-ray: 14/12/2016

Extra’s:
• Gag reel
• Dance Off
• Line-O-Rama
• Couch Time-Lapse
• Feature Commentary with Co-writer/ Director Rawson Marshall Thurber and Co-editor Mike Sale

MR. ROBOT - SEIZOEN 2

In 2016 heeft Mr. Robot de Golden Globe voor beste dramaserie gewonnen. Mr. Robot volgt het verhaal van Elliot Alderson (Golden Globe-en Emmy Award-winnaar Rami Malek), een jonge programmeur die zich aansluit bij de hackergroep fsociety nadat hij is gerekruteerd door de mysterieuze leider (Christian Slater – Golden Globe-Winnaar). Seizoen twee gaat verder na de grote hack op de multinational Evil Corp en de gevolgen van de hack en laat ook zien hoe het is om te leven met de illusie van controle.

Genre: Misdaad, Drama, Thriller
Cast: Christian Slater, Rami Malek, Portia Doubleday
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: TV
Speelduur: 570′
Beeldformaat: 1.78:1 (dvd); 1.78:1 – 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS-HD Master Audio 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans
Releasedatum dvd en Blu-ray: 14/12/2016