:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Way2Blue >> NIEUWSBERICHT: GET OUT!
NIEUWSBERICHT: GET OUT!
Bron: Way2Blue - Datum: 2017-04-24 - Geplaatst door: Werner
GET OUT!

Je hebt er lang op moeten wachten maar hij is er eindelijk: de Belgische trailer van Get Out! Vanaf 3 mei in de bioscoop. Ontdek hier de angstaanjagende trailer van de internationaal geprezen horrorfilm Get Out!
Vanaf 3 mei 2017 in de bioscoop
Get Out is een intrigerende thriller van de makers van The Visit, de Insidious-serie en The Gift en is geschreven en geregisseerd door Jordan Peele. Chris (Daniel Kaluuya, Sicario) een Afro-Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose (Allison Williams, Girls) naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy (Catherine Keener, Captain Phillips) en Dean (Bradley Whitford, The Cabin In The Woods). Aanvankelijk denkt Chris dat het overdreven vriendelijke gedrag van de familie de manier is waarop zij omgaan met het feit dat hun dochter een donker vriendje heeft. Hij doet een serie vreemde ontdekkingen en komt er achter dat er een duistere reden is waarom hij uitgenodigd werd.

Geregisseerd door: Jordan Peele
Met: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Bradley Whitford, Caleb Landry Jones, Stephen Root, Lakeith Stanfield, Catherine KeenerUIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron