:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Just Entertainment >> PERSBERICHT: BRANDWEER SAM - UFO-ALARM
PERSBERICHT: BRANDWEER SAM - UFO-ALARM
Bron: Just Entertainment - Datum: 2017-10-23 - Geplaatst door: Werner
BRANDWEER SAM - UFO ALARM!

Vanaf 14 november verschijnt het nieuwste avontuur van Brandweerman Sam: Brandweerman Sam - UFO Alarm! op DVD. Het is in zowel Nederland als België de eerste speelfilm voor de brandweerheld. De film is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie, die wekelijks wordt uitgezonden door RTL Telekids en in België door VTM Kazoom. De bioscoopfilm heeft in Nederland 90.000 bezoekers naar de bioscoop getrokken. De DVD wordt uitgebracht door Just Entertainment.

"De film is zeker een aanrader!" - Ouderwijsheid.nl
"Brandweerman Sam – Ufo Alarm! is een hele leuke film" - Nice Tips 4 Kids
Synopsis
Op een dag denkt Norbert Puk dat hij een vliegende schotel heeft gezien. Al gauw loopt iedereen in Piekepolder om zich heen te kijken of ze ergens Ufo’s zien rondvliegen. Iedereen is in de ban van de buitenaardse wezens en er is zelfs een heuse tv-ploeg in het stadje neergestreken. Als Norbert met een groepje op zoek gaat naar de Ufo’s, loopt dat slecht af: Sara valt in een ravijn en breekt haar arm. Sam zit op dat moment net een geheimzinnig wezen op de hielen, misschien wel een Marsmannetje. Maar als hij de kinderen hoort roepen, staakt hij de achtervolging en gaat hij naar het ravijn om Norbert en zijn groep te redden. Als iedereen weer veilig thuis is, onderzoekt Norbert een stukje van een buitenaards apparaat dat hij heeft gevonden. Intussen komt Sam overal verdachte aanwijzingen tegen. Allebei komen ze tot de conclusie dat er hele rare dingen gaande zijn...

Met de stemmen van: Stan Limburg, Job Bovelander, Hildegard van Nylen, Huub Dikstaal, Jannemien Cnossen, Dennis Kivit en Jan Elbertse.
Speelduur: 60 minuten
Taal: Nederlands (Nasync.)
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1
Kijkwijzer: AL
Verpakking dvd: 1 DVD Amaray
Vanaf 14 november op dvd.