:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: HALLOWEENTITELS 2018
PERSBERICHT: HALLOWEENTITELS 2018
Bron: Source 1 Media - Datum: 2018-10-11 - Geplaatst door: Werner
Halloween is een feestdag die traditioneel vooral in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada gevierd wordt. Inmiddels wordt het feest ook steeds populairder in Nederland, België en andere Europese landen. Over drie weken is het dan ook zo ver en met deze titels van Source 1 Media kom je deze feestdag wel door! Durf jij het aan?

WHAT THE WATERS LEFT BEHIND

We trappen af met dé horrortitel van dit najaar; What The Waters Left Behind. In deze gruwelijke horrorfilm zien we hoe Epecuén (een toeristisch dorpje in Argentinië) in 1985 onderliep en van de kaart verdween. Dertig jaar later trok het water terug wat resulteerde in een grauw, kil en verlaten landschap. Een groep mensen gaat naar het dorp om een documentaire te filmen. Ze negeerden de waarschuwingen van menigeen en in tegenstelling tot wat ze dachten, zijn ze niet alleen...

What The Waters Left Behind was de winnaar van de eerste Fantasy Film Competition georganiseerd door INCAA in Argentinië. Ook werd de trailer van deze film op YouTube een van de meest bekeken trailers van de wereld!

DVD, Speelduur: 98 minuten


TERRIFIER

Daarnaast is de film Terrifier uitermate geschikt om op Halloween avond te kijken. In deze titel zien we hoe Dawn en Tara met Halloween verkleed op pad gaan. Op de radio horen ze waarschuwingen over een moordende clown, maar daar trekken ze zich niet veel van aan. Als Dawn naar de wc moet, gaat ze een extreem streng beveiligd gebouw binnen. Het ziet er sinister uit, maar dat is nog niets vergeleken met de daadwerkelijke gruwel die haar daar te wachten staat.

ImagineFilmFestival.nl: ''Bestaan ze nog; horrorfilms die bewust akelig en bloederig zijn, niet geschikt voor mensen met een zwak gestel, maar bedoeld voor de echte fans? Absoluut, en Damien Leone’s Terrifier is daar een overtuigend bewijs van. Hij koos ervoor het grootste deel van zijn vermoedelijk bescheiden budget te besteden aan practical effects, en dat is te zien. In wezen is dit 84 minuten lang stalken en slashen, en die eenvoud werkt perfect. De film is buitengewoon bloederig en clown Art steekt Pennywise naar de kroon''.

DVD, Blu-ray, Speelduur: 82 minuten


BITE

De volgende twee titels zijn Source 1 Media klassiekers. Namelijk Bite en Infernal. In Bite zien we hoe Casey langzaam trekjes begint te vertonen van een insect, nadat ze er door een is gebeten. Als haar transformatie compleet is, realiseert Casey zich dat alles kan veranderen met één beet...

Bite is winnaar van het Audience Award tijdens het Fantastia International Filmfestival van 2015. Tevens wordt deze film door verschillende horror film websites omschreven als één van de beste Indie horror films!

DVD, Speelduur: 88 minuten


INFERNAL

Infernal daarentegen is een horrorfilm met exorcisme als hoofdthema. Deze horrorfilm laat je 99 minuten lang op het puntje van je stoel zitten. In Infernal zien we hoe een gelukkig jong echtpaar in verwachting is van hun eerste kindje. Na een aantal jaren begint het kind zich echter vreemd te gedragen. Het echtpaar schakelt een priester in om een exorcisme uit te voeren. Al snel vragen ze zich af of het kind nog wel van het kwaad te bevrijden is en of het niet te laat is...

DVD, Speelduur: 99 minuten


MALICIOUS

Tot slot lichten we nog graag de titels Malicious en Werewolves Of The Third Reich uit. Malicious is een ijzingwekkende haunted house horror, gemaakt door de producers van Get Out en The Collector. In Malicious zien we hoe universiteitsprofessor Adam en zijn zwangere vrouw Lisa hun intrek nemen in een riant landhuis. Het leven lijkt hen toe te lachen, maar dan komen ze er al snel achter dat ze die antieke doos beter dicht hadden kunnen laten.

DVD, Speelduur: 90 minuten


WEREWOLVES OF THE THIRD REICH

De hardlopende titel Werewolves Of The Third Reich mag uiteraard niet ontbreken! Deze titel is een must-see voor fans van horrorfilms met een bovennatuurlijk element. Werewolves Of The Third Reich is geregisseerd door Andrew Jones en hij heeft al aardig wat spannende horrorfilms op zijn naam staan! In Werewolves Of The Third Reich zien we hoe de Tweede Wereldoorlog in nazi-Duitsland zijn hoogtepunt heeft bereikt. Vier Amerikaanse soldaten worden naar een militaire gevangenis gebracht wegens verschillende misdrijven. De soldaten weten onderweg te ontsnappen en trekken over het Duitse platteland. Ze ontdekken een kamp waar lugubere experimenten worden uitgevoerd...

DVD, Speelduur: 90 minuten



UIT HET ARCHIEF