:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2020
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2020
Bron: Source 1 Media - Datum: 2020-02-28 - Geplaatst door: Werner
AÏLO HET DAPPERE RENDIER

Aïlo is een dapper baby-rendier dat wordt geboren op de grote ijzige vlakte in Lapland. Aïlo heeft na zijn geboorte maar heel weinig tijd om te overleven. Hij moet in vijf minuten opstaan en leren lopen om zijn moeder te volgen. Samen met de kudde rendieren reizen ze duizenden kilometers om sappig grasland te vinden. Onderweg ontmoet Aïlo een heleboel andere dieren, zoals een poolvos, een hermelijn en een veelvraat.

DVD verkrijgbaar vanaf 5 maart 2020

PARASITE

De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.


DVD en Blu-ray Verkrijgbaar vanaf 12 maart 2020

ONCE UPON A TIME IN DEADWOOD

Een erfgename dient een beruchte revolverheld een langzaam werkend vergif toe. Ze vertelt hem dat hij drie dagen de tijd heeft om haar zus op te sporen en te redden. Het meisje is ontvoerd door een bende boeven die over het tegengif beschikt.

DVD verkrijgbaar vanaf 19 maart 2020


D-RAILED

Een trein stort in een rivier. De passagiers staan voor een dilemma. Ze moeten beslissen of ze het risico nemen om te wachten op hulp in het wrak of om hun kansen te wagen in de duistere diepten eronder. Welk geheim verbergt de bodem van de rivier?

DVD verkrijgbaar vanaf 19 maart 2020

BATTLE STAR WARS

De leider van een kwaadaardige galactische coalitie dreigt om een Rebel planeet te vernietigen vanwege zijn kostbare middelen. Hierdoor heeft zijn dochter geen andere keuze dan zich tegen haar vader te keren en te vechten voor wat juist is.

DVD verkrijgbaar vanaf 26 maart 2020

FINAL LEVEL

Wanneer de manager van een arcade zich realiseert dat haar broer is getransporteerd in een gevaarlijke videogame, volgt zij hem samen met haar twee beste vriendinnen. In de virtuele wereld moeten zij vechten met gevaarlijke wezens en een krijgsheer die er alles aan doet om hen in het spel te houden en onderdeel van zijn leger te laten worden.

DVD verkrijgbaar vanaf 26 maart 2020


UIT HET ARCHIEF