:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES MEI 2020
PERSBERICHT: RELEASES MEI 2020
Bron: Source 1 Media - Datum: 2020-05-15 - Geplaatst door: Werner
ALONE WE FIGHT

Geconfronteerd met stijgende kansen, waagt een kleine maar vastberaden groep Amerikaanse soldaten zich op gevaarlijk vijandelijk grondgebied. De soldaten hebben de missie om te voorkomen dat een oprukkende Duitse eenheid de geallieerde linie doorbreekt.

HATRED

Het jaar is 1939, vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in een klein dorp in Volhynië dat wordt bewoond door Oekraïners, Polen en Joden. Een jong Pools meisje, Zosia Glowacka, wordt verliefd op Petro, een Oekraïense jongen uit hetzelfde dorp. Maar haar ouders huwelijken haar uit aan een veel oudere Poolse weduwnaar die de dorpsbeheerder is, Maciej Skiba. Zodra de oorlog begint, wordt Maciej aangesteld om in het Poolse leger te vechten tegen de Duitsers. Wanneer dit mislukt, reizen Maciej en de andere overlevenden terug naar huis, maar zij worden door lokale Oekraïners gevangen genomen, gemarteld en gedood. Ondertussen wordt Zosia, alleen en zwanger, gedwongen om haar bezette dorp te ontvluchten om haar eigen leven en dat van haar kinderen te redden.

GUNS AKIMBO (dvd en Blu-ray)

In de gitzwarte action comedy Guns Akimbo wordt de nerdy videogame-ontwikkelaar Miles (Daniel Radcliffe, Harry Potter) onbedoeld deelnemer in een illegaal spel op leven en dood. Terwijl miljoenen mensen hem via de livestream volgen moet Miles zich in zijn eentje uit deze benarde positie zien te redden.

MERCENARY

Wanneer ex-legioensoldaat en huurling Maxx na een mislukte missie voor dood achterblijft en op het nippertje gered wordt, verandert zijn kijk op het leven helemaal. Het vreedzame pad waar hij voor kiest, leidt echter onvermijdelijk naar een nieuwe confrontatie met oude demonen. Een hels ballet van vuurregens, vechtpartijen en verbluffende actiescènes die met een hondsbrutale efficiëntie in beeld worden gebracht. De kenners zullen weer smullen van Louis Mandylor als superbaddie Leclerc.

Verkrijgbaar vanaf 21 mei 2020

WICKED WITCHES

Nadat Mark door zijn vrouw uit huis wordt gegooid gaat hij terug naar Dumpling Farm, een plek waar hij goede herinneringen uit zijn jeugd heeft. Maar het is er niet meer zoals het vroeger was. Zijn oude vriend Ian woont hier nog steeds en is bezeten door een groep demonische vleesetende heksen. Met Ian als aas proberen de heksen ook Mark en zijn vrienden in de val te lokken.

Verkrijgbaar vanaf 21 mei 2020

2020: DOOMSDAY

2020: Doomsday werpt een schaduw over een hechte sekte die zich schuilhoudt in een afgelegen woestijn enclave, wachtend op de aanstaande apocalyps. Hun leider, Elyon, belooft hen het eeuwige leven, maar dan moeten ze wel bereid zijn te sterven. Deze ‘Polaris Society’ is van plan hun aardse lichaam achter te laten en samen naar de sterren te reizen. Sekteleden Spencer en Ursa zien dit niet zitten en slaan op de vlucht om te ontsnappen aan de dreigende uitsterving, die nog dichterbij lijkt in dit uitgestorven woestijngebied. Ze moeten samen zien te overleven, op de hielen gezeten door Elyon, die vastbesloten is zijn plan tot uitvoering te brengen, hoeveel levens dit ook kost.

Verkrijgbaar vanaf 21 mei 2020

2 MILES BELOW

’The Devil’s Playground’, zo worden de mijnen in Appalachia ook wel genoemd. In dit afgelegen gebied begint een hechte groep doorgewinterde mijnwerkers aan wat een doodgewone werkdag zou moeten worden. Behalve dat vandaag een groentje mee de mijn ingaat, een mijnwerkerszoon en petekind van de afdelingsleider, de 18-jarige Ryan. Met steeds groeiende bezorgdheid over de veiligheid in de mijn worstelt Zeke (afdelingsleider en ervaren mijnwerker) met de juiste manier van handelen, waarbij enerzijds de veiligheid van zijn mannen wordt afgewogen en anderzijds de noodzaak van een vast inkomen in een economisch achtergebleven gebied. Vandaag echter neemt het lot het heft in eigen hand, als een enorme methaanexplosie de mijn verwoest. Omringd door rook moeten de mannen
vertrouwen op hun verstand, spierkracht en slechts een uur aan zuurstof. 2 Miles Below is het verhaal van vechten om te overleven tegen alle verwachtingen in.

Verkrijgbaar vanaf 21 mei 2020


UIT HET ARCHIEF