:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2021
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2021
Bron: Source 1 Media - Datum: 2021-03-05 - Geplaatst door: Werner
In maart zal Source 1 Media weer twee releasedatums hanteren. De eerste is op 3 maart 2021, waar wij 3 nieuwe dvd-releases hebben geplant. Don’t Let Them In, een horrorfilm met een twist. Criminal Audition is een actiefilm waarop zoek wordt gegaan naar wanhopige mensen die crimineel willen worden, maar wat net anders loopt. De film Spree gaat in op de kick van social media en de drang naar meer likes. De hoofdrol is voor Joe Kerry bekend van Stranger Things, met bijrollen voor diverse celebrities. De tweede releasedatum is 10 maart 2021, ook dan verschijnen 3 DVD’s en tevens één Blu-ray. The Jonestown Haunting een horrorfilm gebaseerd op de massa zelfmoorden in the Peoples Temple in Guyana in 1978. Redemption Day, een actiefilm met CSI-acteur Gary Dourdan in de hoofdrol en Andy Garcia. We sluiten de maand af met Monster Hunter van Tom Sizemore. Een echte buitenaardse horrorfilm. Zes uiteenlopende films voor een mooie film maand.

DON'T LET THEM IN

Een horrorfilm over een inbraak met een twist. Maatschappelijk werkers Karl en Jenna vechten voor hun leven in een verlaten hotel, maar de dingen zijn niet helemaal wat ze lijken. De nacht voor Halloween moeten ze een onwaarschijnlijke overeenkomst sluiten om Devil’s Night te overleven.

Verkrijgbaar op dvd vanaf 3 maart 2021

CRIMINAL AUDITION

Een ex-advocaat en zijn team runnen een onderwerelddienst, op zoek naar de meest wanhopige en hebzuchtige mensen om nepcriminelen te worden en de schuld op zich te nemen voor misdaden gepleegd door de rijken en machtigen. Drie mensen komen auditie bij hen doen en zij het team brengt hen door een hel om de perfecte kandidaat te vinden. Maar hun wereld staat op zijn kop als ze worden geconfronteerd met leugens, bedrog, moord en een zeer gevaarlijke nieuwe klant voor hun grootste zaak tot nu toe.

Verkrijgbaar op dvd vanaf 3 maart 2021

SPREE

De kick van de click, de hype van de like, viraal in een neerwaartse spiraal.. Kurt Kunkle (Joe Keery, Stranger Things), een 23-jarige rideshare chauffeur, is zo verslingerd aan digitale aandacht dat hij een duivels plan beraamt. Hij installeert camera’s in zijn wagen, pikt nietsvermoedende passagiers op en livestreamt zijn moorden om zoveel mogelijk volgers te verzamelen. Naarmate het succes uitblijft, neemt Kurt zijn toevlucht tot steeds gruwelijker manieren om een Sterk Merk te worden.

Verkrijgbaar op dvd vanaf 3 maart 2021

THE JONESTOWN HAUNTING

In 1978 bezetten aanhangers van de beruchte sectieleider Jim Jones van "The People’s Temple" een afgelegen complex in de wildernis. Deze plek zou later bekend worden vanwege de grootste massamoord in de geschiedenis. Alle leden van de sekte zijn die dag gestorven, op één na. Tien jaar later wordt Sarah Logan geteisterd door vreselijke nachtmerries en besluit ze terug te keren naar het verlaten complex. Eenmaal daar ontdekt Sarah dat de plek is omgetoverd tot een broeinest voor het bovennatuurlijke dat haar naar de donkerste plaatsen brengt waar niemand ooit heeft kunnen ontsnappen

Verkrijgbaar op dvd vanaf 10 maart 2021

REDEMPTION DAY

Brad Paxton, kapitein bij de US Marines, ontving de Medal of Honor voor zijn moed tijdens een vuurgevecht met IS. Maar de oorlog heeft zijn tol geëist en Brad heeft moeite om zich aan het burgerbestaan aan te passen. Wanneer Kate, zijn liefhebbende vrouw en een toparcheologe, de kans van haar leven krijgt om in Marokko opgravingen te doen, spoort hij haar aan om die te grijpen. Dan gebeurt het onvoorstelbare: een lokale terreurcel gijzelt Kate en eist een losgeld van 10 miljoen dollar. Brad vliegt naar Marokko, enkel om vast te stellen dat de diplomaten de handdoek al in de ring hebben geworpen. Er spelen zogezegd grotere belangen. Vastbesloten om zijn vrouw te bevrijden, gooit hij al zijn talenten – en liefde – in de strijd voor een gedurfde reddingsoperatie.

Verkrijgbaar op dvd en Blu-ray vanaf 10 maart 2021

MONSTER HUNTERS

Wanneer een buitenaards gevangenisschip een noodlanding maakt en schepsel na schepsel loslaat in de Californische woestijn, maken ze snel werk van het leger dat hen probeert te stoppen. Nu ligt de enige
hoop om de aliens te stoppen bij een geheime tak van de regering die gespecialiseerd is in buitenaardse wapens. Maar met het team dat nog niet is getest in daadwerkelijke gevechten, zal de strijd om de aarde wreed zijn.

Verkrijgbaar op dvd vanaf 10 maart 2021


UIT HET ARCHIEF