:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES MEI 2021
PERSBERICHT: RELEASES MEI 2021
Bron: Source 1 Media - Datum: 2021-04-26 - Geplaatst door: Werner
RELEASES MEI 2021

De maand mei staat alweer voor de deur. Met het mooie lenteweer in aantocht kan iedereen weer genieten van een middagje op het terras. Voor 's avonds brengt Source 1 Media weer genoeg entertainment om iedereen te vermaken. Op 5 mei neemt Source 1 Media je mee op wereldreis met 10 verschillende films van over de hele wereld. Wereldfilms 2021 bevat onder andere de Oscarwinnaar Parasite en de Nederlandse film Instinct. Daarnaast komt op 5 mei de spannende horrorfilm Investigation 13 uit waarin een groep studenten onderzoek doet naar de legende van 'The Mole Man'. Op 19 mei komt de film The Devil Has A Name uit, een spannende thriller waarin een landbouwer de strijd aangaat met een invloedrijke oliebaron. The Rebels is een actie-avontuur over overleven in het door de Romeinen bezette Groot-Brittannië. We sluiten de maand mei af met de film Meteor Moon, waarin een groep wetenschappers moet voorkomen dat de maan de aarde raakt.

WERELDFILMS 2021

Een wereldreis aan de hand van een avontuurlijke mix van tien films. We starten de tour in Azië met het veel bekroonde meesterwerk Parasite om van het Koreaanse schiereiland te vertrekken naar Rusland met het post-oorlogsdrama Beanpole. Vanuit het land van Stalin gaan we naar het prachtige Noorse natuurschoon in Out Stealing Horses. Via de Noordzee zakken we af richting Duitsland om te kijken naar de teloorgang van een Afrikaanse vluchteling in Berlin Alexanderplatz. We trekken verder in Zuid-Oostelijke richting om in de Tsjechische Republiek de verschrikkingen te aanschouwen die een Joodse jongen in de Tweede Wereldoorlog moest doorstaan (The Painted Bird). Meer naar het westen komen we terecht in Frankrijk alwaar we kennis maken met het divagedrag van een Franse topactrice in La Vérité en zien we een vriendschap bloeien tussen twee puberjongens in een zomers Normandië in 1985 (Été ’85). Noordwaarts komen we terecht in een Nederlandse TBS-kliniek om de spanning te ervaren tussen een zedendelinquent en zijn behandelend psychologe (Instinct). Vanuit Nederland wagen we de oversteek naar Groot Brittannië om te zien hoe een broer en zus proberen verder te gaan met hun leven én het boerenbedrijf van hun overleden vader in Dark River. Via deze duistere rivier varen we de Atlantische Oceaan op richting Amerika om Elisabeth Moss te zien schitteren in Shirley.

Verkrijgbaar vanaf 5 mei 2021


INVESTIGATION 13

Een groep wetenschapsstudenten aan de universiteit onderzoeken de stedelijke legende van The Mole Man, een ex-patiënt die naar verluidt nog steeds binnen de muren van het Black Grove-asiel verblijft en de oorzaak is van de verdwijningen van degenen die binnenkomen. Wanneer leden van de groep studenten vermist raken, komen ze er al snel achter dat deze mythe reëler is dan ze dachten, waardoor ze spijt zullen krijgen van dit 13e onderzoek.

Verkrijgbaar vanaf 5 mei 2021

THE DEVIL HAS A NAME

Met de moed der wanhoop bindt een landbouwer de strijd aan met de psychopatische oliebarones die systematisch zijn grond vergiftigt. De volledige oliebranche wil uiteraard verhinderen dat de rechtzaak een precedent schept en probeert hem koste wat kost het zwijgen op te leggen. Wint het grote geld? Of de kleine man?

Verkrijgbaar vanaf 19 mei 2021

THE REBELS

Na het doden van een soldaat in het door de Romeinen bezette Groot-Brittannië en het veroorzaken van een opstand, moeten vier rebellerende tieners op de vlucht slaan als ze willen overleven. Ze moeten leren leven, werken en vechten in het wild als ze willen blijven leven of ze moeten de woede van Rome en een zekere dood onder ogen willen zien. The Rebels is een actie-avontuur over overleven in de zwaarste tijden.

Verkrijgbaar vanaf 19 mei 2021

METEOR MOON

Wanneer een meteoor op de maan botst en zijn as verschuift, trekt de zwaartekracht van de aarde de maan in het pad van de planeet. Nu moet een groep wetenschappers uitzoeken hoe ze kunnen voorkomen dat de maan de aarde raakt voordat het te laat is.

Verkrijgbaar vanaf 19 mei 2021