:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2021
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2021
Bron: Source 1 Media - Datum: 2021-05-31 - Geplaatst door: Werner
De maand mei is alweer bijna voorbij en de lockdown regels worden langzamerhand versoepeld, waardoor we steeds meer kunnen! Maar met alle regen die valt, wil je soms liever binnen op de bank blijven. Gelukkig brengt Source 1 Media in juni weer zes nieuwe films uit om optimaal van te genieten! We beginnen op 2 juni met de film The Toll, een spannende horror waarin Cami en haar chauffeur tol moeten betalen om weg te komen uit een bos. Maar de tol is de dood. Ter ere van het 25 jarige bestaan van Rail Away brengt Source 1 Media de Stoomtreinen Box uit. Deze 2-dvd box bevat de mooiste afleveringen met stoomtreinen van de afgelopen jaren. Op 2 juni brengen wij ook de sci-fi film Solitary uit, waarin Issac als straf een kolonie buiten de aarde moet beginnen! Op 16 juni brengen we De Vogelwachter uit, een bioscoopfilm waarin Freek de Jonge de hoofdrol speelt. Daarnaast brengen we de horror The Reckoning uit, waarin een weduwe van hekserij wordt beticht. Als laatste hebben we de Engelse actiefilm Vengeance waarin Eric moet terugkeren naar een stad waaruit hij 27 jaar geleden gevlucht is.

THE TOLL

Midden in de nacht stranden Cami en haar rideshare-chauffeur in een bos waar de normale wetten van tijd en plaats niet van toepassing lijken. De schimmen en visioenen die overal opduiken, hebben een niet mis te verstane boodschap. De enige manier om weg te komen, is door "de tol" te betalen. En die tol is de dood. Maar slechts één van hen hoeft te sterven...

Verkrijgbaar vanaf 2 juni 2021

STOOMTREINEN BOX RAIL AWAY

Rail Away is een fascinerende serie over markante spoorlijnen overal ter wereld. In iedere aflevering wordt een traject langs een aantal bijzondere locaties afgelegd, waarbij de trein als leidraad fungeert. Rijdend door natuurschoon, maken we kennis met de geschiedenis van het gebied, leren we regionale gebruiken en culturen kennen, en bezoeken we toeristische attracties. Met de routes: Verenigd Koninkrijk: Isle of Man, Verenigd Koninkrijk: Carnaerfon-Porthmadog-B.Ffestinniog, Zwitserland: Flüelen-Göschenen-Furka, Nederland: Verschillende routes, Verenigd Koninkrijk: NYMR: Pickering-Grossmont, Brazilië: Ouro Preto-Mariana+S.J.d.Rei-Tirad, Brazilië: Passa Quatro-Coronel Fulgencia, Japan: Hitoyoshi-Kumamoto-Aso, Zwitserland: Furka-Zermatt en Duitsland: Görlit-Zittau-Oybin
Stoomtreinen box (2-DVD)

Verkrijgbaar vanaf 2 juni 2021


SOLITARY

Wanneer Issac wakker wordt in een vreemde kamer, ontdekt hij dat hij eigenlijk een gevangene is, die als straf de ruimte in is gestuurd om de eerste kolonie buiten de aarde te beginnen. Erger nog, hij ontdekt dat hij een celgenoot heeft, Alana, die vastbesloten is ze op te blazen en alles te vernietigen. Solitary is een claustrofobische Britse sci-fi-thriller waarbij je op het puntje van je stoel blijft zitten tot de explosieve climax.

Verkrijgbaar vanaf 2 juni 2021

DE VOGELWACHTER

De vogelwachter woont al bijna een halve eeuw moederziel alleen en zielsgelukkig op een afgelegen eiland. Op een dag krijgt hij bericht dat zijn post wordt opgeheven. Aan zijn gelukkige bestaan in en met de natuur komt abrupt een einde. De afgedankte vogelwachter weigert echter te gaan en trekt op geheel eigen wijze ten strijde.

Verkrijgbaar vanaf 16 juni 2021

THE RECKONING


Engeland, 1665. De pest waart door het land, de angst regeert en de brandstapels laaien hoog op. Omdat ze hem afwijst, beticht een landeigenaar een weduwe van hekserij. Een legendarische inquisiteur is vastbesloten om de jonge moeder tot bekentenissen te dwingen. Een ongelijke krachtmeting, tot de duivel zich in de strijd mengt.

Verkrijgbaar vanaf 16 juni 2021

VENGEANCE

Eric Williams is een man die al 27 jaar op de vlucht is voor een moord die hij niet heeft gepleegd. Wanneer zijn vervreemde dochter brutaal wordt aangevallen in Londen, is de politie onwillig om op te treden en daarom moet Eric terugkeren naar een stad die hij niet langer herkent om zelf de daders aan te pakken, afhankelijk van de hulp van zijn laatst overgebleven vrienden.

Verkrijgbaar vanaf 16 juni 2021