:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: BATMAN THE LONG HALLOWEEN PART 2 EN MORTAL KOMBAT LEGENDS
PERSBERICHT: BATMAN THE LONG HALLOWEEN PART 2 EN MORTAL KOMBAT LEGENDS
Bron: Warner - Datum: 2021-08-19 - Geplaatst door: Werner
BATMAN: THE LONG HALLOWEEN PART 2 

In Batman: The Long Halloween part 2 loopt de Holiday Killer nog steeds vrij rond en Bruce Wayne is in de ban van de giftige Poison Ivy. Batman is nergens te bekennen. Bevrijd door een onwaarschijnlijke bondgenoot, ontdekt Bruce al snel de echte dader: Poison Ivy's werkgever Carmine Falcone. De Roman, wiens rangen gedecimeerd zijn door Holiday en zijn zaken uit de hand lopen, is gedwongen om minder gewilde partners aan te nemen - de schurkenstoet van Gotham City.

De moordzuchtige Holiday zaait dood en verderf in Gotham City, en de spanningen tussen de misdaadfamilies Falcone en Maroni lopen hoog op. Batman, James Gordon en Harvey Dent doen wat ze kunnen om de dader te ontmaskeren, maar dan ontsnappen de superschurken Poison Ivy, Scarecrow en Mad Hatter uit het Arkham Asylum en mengen zij zich in de strijd.

Releasedatum Blu-ray en dvd: 25/08/2021


MORTAL KOMBAT LEGENDS: BATTLE OF THE REALMS

Mortal Kombat Legends: Battle Of The Realms pakt op kort na de explosieve finale van Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge, die de aanzet gaf tot deze animatiefilms - die gebaseerd zijn op een van de populairste videogame-franchises uit de geschiedenis. In Battle Of The Realms wordt ons team van helden belegerd door de vijandelijke troepen van Shao Kahn - en dwingt Raiden en zijn groep krijgers tot een deal om mee te doen aan een laatste Mortal Kombat die het lot van de rijken zal bepalen.

Als Earthrealm geterroriseerd wordt door de Outworld barbaren van Shao Kahn is Lord Raiden vastbesloten om voorgoed een einde te maken aan het eeuwige bloedvergieten. Er zit maar één ding op: een beslissend Mortal Kombat-toernooi met als inzet de toekomst van Earthrealm. Winnen of alles voorgoed verliezen. Het universum kijkt toe hoe de winnaar de totale heerschappij verwerft.

Releasedatum Blu-ray en dvd: 15/09/2021Recent nieuws van dezelfde bron