:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2021
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2021
Bron: Source 1 Media - Datum: 2021-09-03 - Geplaatst door: Werner
RELEASES SEPTEMBER 2021 

Een warme zomer was voor de meeste van ons slechts een droom die in het water viel. Maar hier bij Source 1 Media koesteren we stiekem nog steeds de hoop op een echte Indian Summer. En laten we het ook van de positieve kant bekijken: het is zo natuurlijk helemaal oké om lekker films en series te verslinden! In september heeft Source 1 Media dan ook enkele prachtige releases voor je in petto. Op 8 september beginnen we met de spannende thriller Killer Tattooist, waarin undercoveragent Eva, zonder het te weten, wel heel ver gaat om een moordzaak op te lossen.
Ook komt The Haunting Of Alcatraz uit op DVD, een spooky horrorfilm over de meest beruchte gevangenis ter wereld. Dan brengen we nog de thriller en dramafilm Marionette uit op DVD, waarin Thekla Reuten schittert als kinderpsychiater Marianne Winter, die een bizarre obsessie ontwikkelt met haar patiënt, het griezelig engelachtige jongetje Manny (Elijah Wolf). Dat belooft wat... De volgende releasedatum is 22 september, dan brengen we de horrorfilm The Stylist uit. Een film waarin styliste Anne de kappers-schaar niet alleen gebruikt voor het knippen van haren... Als laatste hebben we wel een heel bijzondere release, namelijk de Blu-ray Auro-3D Sound Edition van de actiefilm Guardians. Deze geweldige actieheldenfilm komt nog beter tot zijn recht met deze ijzersterke audio-mix, die we in samenwerking met het prestigieuze Galaxy Studios tot stand hebben gebracht. Een parel voor oor en oog.

Sit back, relax, enjoy!


KILLER TATTOOIST

Eva is een undercoveragent, met de reputatie té ver te gaan om een zaak op te lossen. Op jacht naar een seriemoordenaar, die zijn slachtoffers tatoeëert en vilt, ontmoet ze Nathan en ze worden steeds closer. Maar Eva weet niet dat Nathan de seriemoordenaar is waarop ze jaagt en als ze dichter bij hem komt, kan ze haar leven verliezen op manieren die angstaanjagender zijn dan ze zich ooit kon voorstellen. Killer Tattooist is een spannende thriller die je tot op het bot zal laten koelen..

Releasedatum dvd: 8 september 2021

THE HAUNTING OF ALCATRAZ

Alcatraz. 1937. Een jonge gevangenisbewaarder die in de nachtploeg werkt, ervaart een reeks huiveringwekkende ongeregeldheden die eindigen in de bizarre dood van een gevangene - waardoor verdenkingen worden gewekt van niet alleen een bovennatuurlijke aanwezigheid, maar ook van dodelijke corruptie in het beruchte cellenblok van de gevangenis. Gebaseerd op gruwelijke, waargebeurde gebeurtenissen, in de beroemdste gevangenis ter wereld, is The Haunting Of Alcatraz een angstaanjagend verhaal van bovennatuurlijke en echte gruwelen.

Releasedatum dvd: 8 september 2021

MARIONETTE

Als de Amerikaanse kinderpsychiater Marianne Winter (Thekla Reuten) naar Schotland verhuist om een nieuw leven te beginnen, is een van haar nieuwe patiënten de geheimzinnige Manny (Elijah Wolf). Het tienjarig jongetje tekent traumatische gebeurtenissen en beweert dat hij haar toekomst kan beïnvloeden. Langzamerhand ontwikkelt Marianne een obsessie voor de jongen waardoor ze grip op de realiteit verliest...EAN: 8718868087836

Releasedatum dvd: 8 september 2021

THE STYLIST

Ondanks het nauwe lichamelijke contact van haar job, voelt styliste / seriemoordenares Claire zich eenzaam en overbodig. Een gemis dat ze opvult met "scalps" souvenirs van haar klanten. Dan leert ze aanstaande bruid Olivia kennen. Een perfecte vrouw. De perfecte vriendin? Zegt Claire haar dubbelleven eindelijk vaarwel?

Releasedatum dvd: 22 september 2021

GUARDIANS Blu-ray Auro-3D Sound Edition

Tijdens de Koude Oorlog werd Patriot gevormd, een geheim team van superhelden waarvan het DNA werd gemanipuleerd en verbeterd. De superhelden moesten het opnemen tegen de wraakzuchtige August Kuratov. De leden kwamen uit verschillende delen van de Sovjet-Unie. Nadat die uiteenviel, keerden ze terug naar hun eigen land. Nu Kuratov op het punt staat om een nucleaire ramp te ontketenen is het aan de superhelden om de wereld te beschermen.

Releasedatum Blu-ray: 22 september 2021