:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2022
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2022
Bron: Source 1 Media - Datum: 2022-03-02 - Geplaatst door: Werner
RELEASES MAART 2022

De lente staat alweer voor de deur en dat betekent dat wij weer nieuwe releases op de planning hebben staan. In maart brengt Source 1 media zes nieuwe titels uit, waarvan twee in Blu-Ray Auro-3D! Op 16 maart gaan we gelijk van start met 4 titels! We beginnen met de Nederlandse film, Kom Hier Dat Ik U Kus, voor de liefhebbers van "arthouse"-dramafilms. Een mooie verfilming van het boek van Griet Op de Beeck. Hierna volgt de DVD van Dragon Girl, een kinderfilm over een meisje die een vriendelijke draak ontmoet. Deze film is geheel Nederlands ingesproken. Hierna gaan we door met de film American Sicario, een klassieke gangsterfilm over het Mexicaanse kartel. Naast een dvd-release zal deze film ook beschikbaar zijn in Blu-Ray met Auro-3D! Als laatste hebben we de spannende thriller The Boy Behind the Door, een film over twee kinderen die uit handen moeten zien te blijven van een inbreker.

De tweede releasedatum is 23 maart, dan brengen we de drama/musical film Annette uit met in de hoofdrol Adam Driver en Marion Cotillard. Dit is film met een zeer diepe laag en een boodschap waar je na het kijken nog lang over nadenkt. Deadlock. In deze actiefilm met Patrick Muldoon en Bruce Willis moet Mack zien te voorkomen dat een stuwdam wordt opgeblazen. Naast een dvd-release zal deze film ook beschikbaar zijn in Blu-Ray met Auro-3D!

KOM HIER DAT IK U KUS

Mona is negen jaar oud als haar moeder bij een auto-ongeluk komt te overlijden. Haar vader Vincent krijgt al snel een nieuwe vriendin Marie, die het gezin inkomt als vervangende moeder en alle aandacht opeist. Mona maakt er op haar manier maar het beste van, want ze wil niet dat dit nieuwe gezin ook uit elkaar valt. Ze voelt zich verantwoordelijk en doet er alles aan om het te laten slagen, ook al gaat dat ten koste van zichzelf. Het wordt haar manier van leven. Ook als volwassene doet Mona haar uiterste best om iedereen gelukkig te maken. Maar de volwassen Mona beseft dat de wereld gevuld is met ego’s en eigendenkers en dat ze het heft in eigen handen zal moeten nemen om uiteindelijk zelf een gelukkig leven te kunnen leiden.

Verkrijgbaar op dvd vanaf 16 maart 2022

DRAGON GIRL

In het kleine stadje Kjedly, Noorwegen, maakt iedereen zich op voor Kerstmis. Behalve de 11-jarige Sara die zich als een onzichtbare ninja beweegt. “Nooit gezien worden, nooit meegenomen worden en nooit iemand leren kennen”, houdt ze zichzelf voor terwijl ze zich verstopt voor de politie. Op een nacht breekt ze een leegstaand huis in waarvan de bewoners op vakantie zijn - een perfecte plek om helemaal alleen Kerstmis te vieren. Tot haar grote verbazing ontdekt ze een babydraakje in de garage! Buurjongen Mortimer betrapt Sara en het draakje, waardoor ze gedwongen moeten samenwerken om de babydraak te redden van de lokale drakenjager en politie.

Verkrijgbaar op dvd vanaf 16 maart 2022

AMERICAN SICARIO

Erik Vasquez alias "Popje" is een Mexicaans-Amerikaanse gangster die ervan droomt de meest gevreesde kartelbaas van Mexico te worden. Zo begaan hij is met zijn familie, zo genadeloos is hij voor zijn vijanden en rivalen. Maar wanneer hij in het nauw gedreven wordt en in zee gaat met de DEA, ontketent hij een bloedige bendeoorlog.

Verkrijgbaar op dvd en Blu-ray vanaf 16 maart 2022


THE BOY BEHIND THE DOOR

Bobby’s ergste nachtmerrie wordt werkelijkheid wanneer hij en zijn beste vriend (beiden 12) worden ontvoerd door een paar sicko’s. Bobby weet te ontsnappen maar net wanneer hij hulp wil gaan halen, hoort hij de angstkreten van Kevin. Hijbesluit om met gevaar voor eigen leven terug te gaan, je beste vriend laat je immers niet zitten. Er staat hen een angstaanjagende nacht te wachten.

Verkrijgbaar op dvd vanaf 16 maart 2022

ANNETTE

Als de beroemde operazangeres Ann na een voorstelling de omstreden cabaretier Henry ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht. Al snel worden ze omgedoopt tot het perfecte glamourkoppel. De paparazzi volgt ze op de voet, de wereld adoreert ze. De geboorte van hun bijzondere dochter Annette zal hun leven echter voorgoed veranderen.

Verkrijgbaar op dvd vanaf 23 maart 2022

DEADLOCK


Op wraak belust na de dood van zijn zoon, neemt de gezochte misdadiger Ron Whitlock (Bruce Willis) met zijn trawanten een stuwdam in. Ze gijzelen alle aanwezigen en dreigen de regio onder water te zetten. Eén gijzelaar, een voormalig US Ranger, ontsnapt en vecht terug. Gaandeweg ontdekt hij meer over Whitlocks motieven …

Verkrijgbaar op dvd en Blu-ray vanaf 23 maart 2022