:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES MEI 2022
PERSBERICHT: RELEASES MEI 2022
Bron: Source 1 Media - Datum: 2022-04-26 - Geplaatst door: Werner
RELEASES MEI 2022 

De lente met haar mooie zonnige weer bepaald overdag de stemming, maar 's avonds blijft de bank, een bak popcorn en een nieuwe film van Source 1 Media de plaats van bestemming. In mei brengt Source 1 Media weer een mooie variatie aan films uit. Zes nieuwe titels, waarvan twee in Blu-Ray! Op 4 mei starten we de maand met de release van Resistance: 1942, een dramafilm waarin het Franse bezet verboden radio-uitzendingen verstuurd terwijl ze worden achternagezeten door de Gestapo. Naast de dvd, produceren we hiervoor ook een Blu-ray met Auro-3D audiokwaliteit. Hierna volgt de release van Boys From County Hell, een hilarische monsterfilm over wat een stel constructiewerkers zou doen wanneer ze per ongeluk een vampier bevrijden van zijn grot. Als laatste releasen we de film Dragon Fury. Een film over de ontdekking van een draak in een afgelegen deel van Wales wat jarenlang verlaten was vanwege straling. Op 18 mei komt de film Top Gunner uit, een spannende actiefilm geproduceerd door The Asylum in de stijl van Top Gun: Maverick. Hierna volgt de film Duyster, de eerste Vlaamse found-footage horrorfilm. In deze film worden drie studenten gevolgd die op zoek gaan naar Johannes Duyster, de legendarische stadsbeul uit het 17de-eeuwse Antwerpen. Deze film is beschikbaar op zowel dvd, als Blu-ray. Vervolgens verschijnt de film Coming Home In The Dark. De naam zegt het al, een duistere film waarin een gezin door twee psychopathische zwervers wordt meegenomen op een nachtelijke roadtrip door Nieuw-Zeeland.

Helaas moeten we mededelen dat de release van de DVD-box van Stormwind seizoen 1 t/m 5 zal worden verplaatst van 18 mei, naar 14 september.

RESISTANCE: 1942

1942. In bezet Frankrijk probeert een groepje dissidenten er de moed in te houden met verboden uitzendingen via hun clandestien radionetwerk. Met de hete adem van de Gestapo in hun nek, moeten ze de uitgestoken hand van een Zwitsers bankier aanvaarden. Maar is zijn landgoed een veilige haven of een valstrik?

Genre: Oorlog, Drama
Verkrijgbaar op dvd en Blu-ray vanaf 4 mei 2022


BOYS FROM COUNTY HELL

Ooit overnachtte Bram Stoker, de auteur van Dracula, in Six Mile Hill, een Iers boerengat waar luidens de legende de oeroude vampier Abhartach begraven ligt. Wanneer enkele wegenwerkers zijn laatste rustplaats verstoren, ontketenen ze ongewild een sinistere oerkracht waarbij Dracula maar klein bier is. Overleeft het dorp de nacht?

Genre: Horror, Komedie
Verkrijgbaar op dvd vanaf 4 mei 2022

DRAGON FURY

In een afgelegen deel van Wales wat jarenlang verlaten was vanwege straling, komen een paar vloggers de heuvels in trekken. Ze ontdekken echter waarom niemand ooit eerder de plek heeft durven betreden... draken! Mysterieuze hedendaagse fantasy-film met draken in het uitgestrekte landschap van Wales.

Genre: Actie, Avontuur
Verkrijgbaar op dvd vanaf 4 mei 2022

DUYSTER

Drie studenten verdwenen tijdens het maken van een video-opdracht over Johannes Duyster, de legendarische stadsbeul in het Antwerpen van de 17de eeuw. Hij handelde zonder genade, tot zijn dochter op zijn pijnbank belandde. Beschikbaar voor wereldwijde distributie. De eerste Vlaamse ‘found footage’-horrorfilm. Bekende cast met o.a. Maïmouna Badjie, Charles De Meester, Tristan Feyten, Stefaan Degand, Sven De Ridder, Louise Bergez en Pascal Maetens.

Genre: Horror
Verkrijgbaar op dvd en Blu-ray vanaf 18 mei 2022

COMING HOME IN THE DARK

Alan, Jill en hun tienerzonen maken een trektocht langs de adembenemende kustlijn van Nieuw-Zeeland. Hun uitstap ontaardt echter in een nachtmerrie wanneer twee psychopathische zwervers hen meenemen op een nachtelijke roadtrip naar een onbekende bestemming. Maar is hun ontmoeting wel zo toevallig als ze denken?

Genre: Thriller
Verkrijgbaar op dvd vanaf 18 mei 2022

TOP GUNNER

Een groep pas afgestudeerde piloten krijgt de opdracht om een ​​genetisch gemodificeerd biowapen te beschermen tegen het Russische leger. Ze krijgen echter een veel moeilijkere match dan ze zich ooit in hun wildste fantasieën hebben kunnen voorstellen. Geproduceerd door The Asylum in de stijl van Top Gun: Maverick die binnenkort verschijnt in de bioscoop!

Genre: Actie
Verkrijgbaar vanaf 18 mei 2022