:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2023
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2023
Bron: Universal - Datum: 2022-12-12 - Geplaatst door: Werner
RELEASES JANUARI 2023 
Het nieuwe jaar staat voor de deur! Bij Universal klinken we alvast op de eerste titels van 2023: Bros en Halloween Ends.

BROS

Met Bros kan je rekenen op een hilarische komedie die je ongetwijfeld naar adem doet snakken. Een eerlijk en herkenbaar verhaal met scherpe humor en geweldige chemie tussen de personages. Tegelijkertijd is de film een stap voorwaarts in de rom-com vertegenwoordiging. Het is een van de eerste homoseksuele romantische komedies van een grote studio en heeft een openlijk LGBT hoofdcast.

Het woest-komische brein van Billy Eichner (Billy On The Street), en het meesterschap van filmhitmakers Nicholas Stoller (de Neighbors-films, Forgetting Sarah Marshall) en Judd Apatow (Trainwreck) heeft geleid tot Bros, een slimme, komische zwijmelfilm over de zoektocht van twee homoseksuele mannen naar seks, liefde en romantiek te midden van alle waanzin.

Releasedatum dvd: 11 januari 2023

HALLOWEEN ENDS

De Halloween-franchise komt tot z'n einde met Halloween Ends. Een film met karakter en een buitengewoon sfeertje. Wil je ook graag de voorgaande films bekijken? Goed nieuws! De film komt evenals uit op een boxset met Halloween en Halloween Kills.

De meest geprezen en gerespecteerde horrorfranchise in de filmgeschiedenis bereikt zijn epische, angstaanjagende conclusie als Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) het voor de laatste keer opneemt tegen de belichaming van het kwaad, Michael Myers. Michael is al vier jaar niet meer gezien na de gebeurtenissen in Halloween Kills. Laurie woont samen met haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) en heeft ervoor gekozen om haar angst en woede los te laten en van het leven te genieten. Wanneer een jongeman verdacht wordt van de moord op zijn oppaskind heeft dat een kettingreactie van geweld en angst tot gevolg.

Releasedatum dvd, Blu-ray en 4K: 11 januari 2023Recent nieuws van dezelfde bron