:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2023
PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2023
Bron: Source 1 Media - Datum: 2023-03-27 - Geplaatst door: Werner
SOURCE1MEDIA APRIL RELEASES 

De lente is begonnen en bij deze tijd van het jaar horen natuurlijk een aantal mooie nieuwe releases. Source1Media brengt in April daarom maar liefst 6 nieuwe titels uit op dvd en waarvan twee op Blu-ray. Genoeg om naar uit te kijken dus, in deze nieuwbrief informeren we je graag over de nieuwe releases!

We trappen de maand af op 12 april met de dvd en Blu-ray van de actiefilm As Good As Dead. Een film waarin een ex-elitesoldaat zijn demonen uit het verleden achter zich probeert te laten. Zijn vriendschap met een lokale tiener en de unieke vechttechnieken die hij hem aanleert, plaatsen hem echter weer op de radar van de geheime dienst en een meedogenloze gangsterbaas … met pure onversneden actie en spetterende vechtscénes. Een klassiek lone wolf-verhaal met een snufje Karate Kid. Daarna gaan we door met de dvd van de Zuid-Koreaanse arthouse film Broker. De film gaat over de zoektocht naar geschikte ouders voor een ter vondeling gelegd kind wat leidt tot komische situaties... Vervolgens komt de dvd van de VPRO TV-serie Lampje. Lampje speelt zich af in een mysterieuze wereld van piraten, zeemeerminnen en het Zwarte Huis. Een wereld die is gecreëerd met behulp van unieke kostuums en locaties, visual effects en meeslepende muziek. Lampje is een verhaal over moed, vriendschap en over altijd mogen zijn wie je bent.

Dan op 28 april komt de dvd en Blu-ray uit van Knor. Deze stop-motion kinderfilm van Nederlandse bodem gaat over Babs die voor haar negenjarige verjaardag een varkentje krijgt van haar Opa. Hierna gaan we door met de dvd van de zombiefilm Strain 100. Een nieuw vaccin belooft het influenza-virus eens en voor altijd te bestrijden, maar niks is minder waar. Het vaccin gaat gepaard met rampzalige bijeffecten waardoor mensen transformeren in agressieve, vleesetende zombies. Tot slot sluiten we de maand af met de dvd van The Devil Conspiracy. In deze film barst de eeuwenoude strijd tussen Hemel en Hel andermaal los en de Aarde is weer de pineut in deze fantasmagorische strijd die tussen twee knettergekke set pieces ook nog eens thema’s als genetische manipulatie en godsdienstwaanzin aankaart.

AS GOOD AS DEAD

Aan de grens met Mexico probeert een ex-elitesoldaat de demonen uit zijn verleden achter zich te laten. Zijn vriendschap met een lokale tiener en de unieke vechttechnieken die hij hem aanleert, plaatsen hem echter weer op de radar van de geheime dienst en een meedogenloze gangsterbaas... met een ultieme showdown tot gevolg. As Good As Dead serveert pure, onversneden actie met spetterende vechtscènes, een klassiek lone wolf-verhaal met een snufje Karate Kid. Veteraan Tom Berenger (Inception, Platoon, Sniper) zorgt voor de dreigende noot, Louis Mandylor (My Big Fat Greek Wedding 1 & 2, One In The Chamber) voor de luchtige Ram-bro. De Blu-ray van As Good As Dead komt met indrukwekkende Auro-3D geluidskwaliteit. Ideaal voor de echte home-cinema ervaring!

Genre: Actie
Speelduur: 88 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 12 april 2023

BROKER

Sang-hyeon en Dong-soo verdienen goed geld aan het stelen van ter vondeling gelegde baby’s, om ze vervolgens aan te bieden op de adoptiemarkt. Wanneer moeder So-young terugkomt op de beslissing om haar baby af te staan, ontdekt ze de twee mannen en hun illegale praktijk. Overspoeld door gevoelens van zowel moederliefde als wanhoop, besluit ze mee te helpen bij de zoektocht naar geschikte ouders voor haar kind. Ondertussen zitten de rechercheurs Soo-jin en Lee ze op de hielen...

Genre: Drama
Speelduur: 129 minuten
Releasedatum dvd: 12 april 2023

LAMPJE

Lampje woont met haar vader Augustus in de vuurtoren. Hij stuurt haar elke avond naar boven om het licht aan te steken. Op een onstuimige dag gaat alles mis: de lucifers zijn op, het vuur blijft uit en een groot schip slaat te pletter tegen de rotsen. Lampje wordt uit huis geplaatst en moet gaan werken in het beruchte Zwarte Huis. En daar, dat weet iedereen, woont een monster. Het Zwarte Huis is, op een paar nerveuze personeelsleden na, verlaten. Niemand wil er werken. Lampje heeft geen keus, ze moet zorgen voor het monster dat zit opgesloten in de torenkamer. Tegen alle verwachtingen in, ook haar eigen, raakt Lampje bevriend met het monster. Gebaseerd op het gelijknamige en veelgeprezen boek van Annet Schaap.

Genre: Familie, Avontuur
Speelduur: 4x42 minuten
Releasedatum dvd: 12 april 2023

KNOR

Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens… De Blu-ray van Knor komt met indrukwekkende Auro-3D geluidskwaliteit. Ideaal voor de echte home-cinema ervaring! Inclusief de korte film Koning Worst.

Genre: Animatie
Speelduur: 70 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 28 april 2023

STRAIN 100

Een nieuw vaccin belooft het influenza-virus eens en voor altijd te bestrijden, maar niks is minder waar. Het vaccin gaat gepaard met rampzalige bijeffecten waardoor mensen transformeren in agressieve, vleesetende zombies. Met het succes van HBO-serie The Last Of Us, is het zombiegenre weer helemaal in de smaak onder het grote publiek.

Genre: Horror, Avontuur
Speelduur: 84 minuten
Releasedatum dvd: 28 april 2023

THE DEVIL CONSPIRACY

Jezus’ DNA uit de lijkwade van Turijn is voor een almachtig, door satanisten beheerd biotechbedrijf voldoende om het ultieme offer aan de duivel te brengen: een kloon van Christus. Voor Aartsengel Michaël begint letterlijk en figuurlijk een hellevaart om de samenzwering van de duivel te beëindigen. De eeuwenoude strijd tussen Hemel en Hel barst andermaal los en de Aarde is weer de pineut in deze fantasmagorische strijd die tussen twee knettergekke set pieces ook nog eens thema’s als genetische manipulatie en godsdienstwaanzin aankaart.

Genre: Thriller
Speelduur: 111 minuten
Releasedatum dvd: 28 april 2023