:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2023
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2023
Bron: Warner - Datum: 2023-05-31 - Geplaatst door: Werner
RELEASES JUNI 2023

Vijf nieuwe Warner Home Entertainment releases wachten op je in juni! Van Gotham tot Gilead, (her)ontdek je favoriete helden: Batman: The Doom That Came to Gotham, Pretty Little Liars: Original Sin, DC Stargirl, The Flash en The Handmaid's Tale, Warner Bros. heeft deze maand voor ieder wat wils.

BATMAN: THE DOOM THAT CAME TO GOTHAM 

Dit huiveringwekkende en bizarre verhaal is een combinatie van de wereld van Batman met klassieke kosmische horror fictie. Na een jarenlange ontdekkingsreis keert Bruce Wayne terug naar Gotham City. Op zijn reis heeft Bruce het opgenomen tegen een internationaal trio weeskinderen – in wie Batman-fans verschillende versies van Robin zullen ontdekken. Tijdens een dodelijke ontmoeting op de Noordpool ontdekt Bruce dan een apocalyptische sekte met oude magische krachten, van plan is om Gotham te vernietigen

Releasedatum Blu-ray: 21 juni 2023


PRETTY LITTLE LIARS: ORIGINAL SIN SEIZOEN 1

Twintig jaar geleden werd het stadje Millwood bijna verscheurd door een reeks tragische gebeurtenissen. Dit keer is een groep uiteenlopende tieners het doelwit van de wraakzucht van een mysterieuze onbekende die de meiden niet alleen wil laten boeten voor een zonde die hun ouders twintig jaar geleden hebben begaan, maar ook voor hun eigen zonde. In dit donkere coming-of-age-drama keren we terug naar de wereld van Pretty Little Liars, maar dit keer naar een geheel nieuwe stad met een geheel nieuwe generatie “Little Liars”.

Releasedatum dvd: 21 juni 2023


DC STARGIRL SEIZOEN 3

De middelbare scholiere Courtney Whitmore (Brec Bassinger), geeft met behulp van haar stiefvader, Pat Dugan (Luke Wilson) leiding aan een groep opmerkelijke jonge superhelden die het werk van DC’s allereerste Super Hero-team – de Justice Society of America – voortzetten. In het laatste seizoen is Starman (Joel McHale) herrezen uit de dood en biedt hij aan om Courtney te trainen in ruil voor hulp bij het aanpassen aan zijn nieuwe leven in het slaperige stadje Blue Valley. Maar het oplossen van een moordmysterie leidt er niet alleen toe dat onze helden beginnen te twijfelen aan de oprechte bedoelingen van de voormalige schurken om hun leven te beteren, maar ook tot de onthulling van een geheim dat Courtney, Pat en Starman diep zal schokken.

Releasedatum dvd: 21 juni 2023
Releasedatum Boxset 1-3 dvd: 21 juni 2023


THE FLASH SEIZOEN 8

Met de hulp van Team Flash in S.T.A.R. Labs en zijn familie, krijgt Flash te maken met oude vijanden en nieuwe rivalen in Central City. Seizoen 8 begint met vijf afleveringen, "Armageddon," met personages uit de hele Arrowverse.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 21 juni 2023
Releasedatum Boxset 1-8 dvd: 21 juni 2023


THE HANDMAID'S TALE SEIZOEN 5

June wordt geconfronteerd met de gevolgen van het doden van commandant Waterford terwijl ze worstelt met het opnieuw vaststellen van haar identiteit en doel. De weduwe Serena probeert in Toronto meer aandacht te krijgen voor haar situatie, maar ondertussen sijpelt de invloed van Gilead langzaam door in Canada. Commandant Lawrence werkt samen met Nick en tante Lydia en probeert om Gilead te hervormen en aan de macht te komen. June, Luke en Moira vechten op afstand tegen Gilead en zetten hun missie voort om Hannah op te sporen en haar te redden.

Releasedatum dvd: 21 juni 2023


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron