:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2023
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2023
Bron: Universal - Datum: 2023-07-11 - Geplaatst door: Werner
RELEASES AUGUSTUS 2023

Eind augustus markeert het einde van de zomervakantie en zo ook het begin van de laatste hoofdstukken van de Fast & Furious-saga. Maak je klaar voor een nieuwe adembenemende rit met Fast X, het begin van het einde van de meest legendarische en geliefde wereldwijde filmfranchise. De Fast & Furious-saga heeft jarenlang publiek geboeid en doet dat nog steeds met dezelfde kerncast en personages waarmee het allemaal begon. Gedurende ontelbare missies en tegen onmogelijke kansen in, hebben Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie elke vijand op hun pad te slim af weten te zijn. Nu staan ze echter oog in oog met hun gevaarlijkste tegenstander ooit: Dante Reyes (Jason Momoa).

Een film waar lachen en griezelen hand in hand gaat? Zet dan je tanden in Renfield. De trouwe handlanger (Nicholas Hoult) van Dracula (Nicolas Cage) zat jarenlang opgesloten in een gekkenhuis en neemt ons nu mee op een avontuur vol humor en huiveringwekkende momenten.

Opgelet boekenwurmen, want het langverwachte vervolg van de hartverwarmende komedie Book Club is eindelijk hier! Met Book Club: The Next Chapter nemen Diane (Diane Keaton), Vivian (Jane Fonda), Sharon (Candice Bergen) en Carol (Mary Steenburgen) je mee op een nieuwe reis naar de schilderachtige landschappen van Italië voor een avontuurlijke rit die ze nooit eerder hebben gehad. Verzamel je eigen boekenclub, pak wat popcorn en maak je klaar voor een gezellige meidenavond vol gelach, liefde en een vleugje schandaal.

FAST X

Sinds hun saga begon in de straten van de underground racewereld van L.A., zijn Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie tijdens hun vele gewaagde missies altijd slimmer, moediger en sneller dan al hun vijanden. Maar toen het team in Brazilië een corrupte drugsbaron uitschakelde, hadden ze geen idee dat zijn zoon Dante (Jason Momoa) daarvan getuige was. Dante is de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist en gemotiveerd door wraakgevoelens is hij vastbesloten om Doms familie kapot te maken en alles en iedereen die hij liefheeft voor altijd te vernietigen.

Releasedatum dvd, Blu-ray, 4K UHD & Steelbook: 23 augustus 2023

RENFIELD

Nicholas Hoult schittert als Renfield, het gekwelde hulpje van de meest narcistische baas uit de geschiedenis: Dracula (Nicolas Cage). Renfield wordt gedwongen om zijn meester van slachtoffers te voorzien en alles te doen wat van hem gevraagd wordt, hoe vernederend dat ook is. Maar na eeuwenlange dienstbaarheid wil Renfield weleens zien wat het leven buiten de schaduw van de Heer van het Duister te bieden heeft. Alleen weet hij niet zo goed hoe hij uit die ongezonde relatie moet komen.

Releasedatum dvd & Blu-ray: 9 augustus 2023

BOOK CLUB 2: THE NEXT CHAPTER

In dit langverwachte vervolg volgen we de vier beste vriendinnen van de boekenclub voor het eerst in hun leven op een echte meidentrip naar Italië. Als de boel ontspoort en er geheimen boven water komen, verandert wat een ontspannen vakantie had moeten zijn in een uitzonderlijk avontuur kriskras door het land.

Releasedatum dvd: 9 augustus 2023