:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2023
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2023
Bron: Warner - Datum: 2023-08-30 - Geplaatst door: Werner
RELEASES SEPTEMBER 2023 BIJ WARNER BROS. HOME ENTERTAINMENT

Vanaf 20 september kan je het vierde seizoen van Succession (her)bekijken op dvd en de DC Animaklassieker Batman: Mask Of The Phantasm opnieuw beleven in 4K UHD.

SUCCESSION SEIZOEN 4
Succession vertelt het verhaal van de familie Roy, eigenaren van Waystar RoyCo, een wereldwijd media- en entertainmentconglomeraat. De familie, die verre van perfect functioneert, strijdt om de controle over het bedrijf, terwijl de gezondheid van de patriarch, Logan Roy (Brian Cox), voor de nodige onzekerheid zorgt. Deze serie, die ondertussen een cultstatus bereikt heeft, wordt seizoen na seizoen bekroond (met in totaal 48 Emmy-nominaties en 13 winsten) en dit laatste seizoen is geen uitzondering: het heeft zelfs een opmerkelijke erkenning gekregen met maar liefst 27 Emmy-nominaties een record voor de serie. Bovendien is het voor het eerst in de geschiedenis van de Emmy's dat drie acteurs van dezelfde show genomineerd zijn in de categorie van Lead Actor. De cast bestaat opnieuw uit Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck en Matthew Macfadyen. De serie is geschreven door Jesse Armstrong en wordt geproduceerd door Jesse Armstrong en Adam McKay (The Big Short, Don't Look Up).

Het vierde seizoen van Succession verschijnt op 20 september op dvd. Op diezelfde dag zal ook de boxset verschijnen met de complete serie, seizoen 1 t/m 4, op dvd. Een must-have voor de fans!

Synopsis
De verkoop van Waystar Royco aan Lukas Matsson komt steeds dichterbij. Het vooruitzicht van een liquidatie veroorzaakt een familiebreuk tussen de Roys, die anticiperen op hoe hun leven eruit zal zien als de deal eenmaal is gesloten.

Afleveringen:
1. The Munsters
2. Rehearsal
3. Connor's Wedding
4. Honeymoon States
5. Kill List
6. Living+
7. Tailgate Party
8. American Decides
9. Church and State
10. With Open Eyes

Bonus:
• Controlling the Narrative: Breakdown of Each Episode
• Who Said It: Logan & Gerri and Tom & Greg
• Scene Swap: Tom & Greg
• Character Recaps


BATMAN: MASK OF THE PHANTASM

De meest iconische onder de Batman-animatiefilms viert zijn 30e verjaardag! Ter gelegenheid hiervan brengt Warner Bros. Home Entertainment eindelijk de gerestaureerde versie uit in 4K UHD in een exclusieve Steelbook-editie. De 4K UHD release bevat daarbovenop nog een exclusieve bonus: Kevin Conroy: I Am The Knight, over het leven en nalatenschap van de legendarische Kevin Conroy, die 30 jaar lang Batman speelde in films, tv-series, videogames en meer.

Dit originele verhaal, dat verder bouwt op de bekroonde Batman, The Animated Series, werd geïnspireerd door de grootste neo-noirfilms en is een icoon in de Batman-geschiedenis met een duister mysterie over een gemaskerde geest en Batman's aartsvijand, de Joker. De film treedt in de voetsporen van de serie qua animatiestijl en thema's, maar ook qua voice acting: Kevin Conroy vertolkt Batman en Mark Hamill (Luke Skywalker) geeft een legendarische stem aan de Joker. Voor echte fans blijft Batman: Mask Of The Phantasm één van de beste Batman-films aller tijden.

Synopsis
The Dark Knight moet Gotham City redden van een nieuwe bedreiging. Wanneer de oude liefde van Bruce Wayne, Andrea Beaumont, terugkeert in zijn leven, vraagt Bruce zich af of hij als zijn alter ego Batman Gotham City moet blijven beschermen. Maar die twijfel is van korte duur wanneer de meest beruchte maffiabazen van de stad worden omgebracht en de verdenking op onze gemaskerde held valt. The Dark Knight wil zijn naam zuiveren en onthult een nieuwe gemaskerde wreker: The Phantasm.

Voor de 4K HDR/SDR-remastering van Batman: Mask Of The Phantasm heeft men gewerkt vanuit het originele negatief uit 1993. Er is speciale aandacht besteed aan deze restauratie om niets te veranderen aan de originele film-grain. Batman: Mask Of The Phantasm is op 20 september beschikbaar op Steelbook 4K UHD.UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron