:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Remain In Light >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2023
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2023
Bron: Remain In Light - Datum: 2023-10-18 - Geplaatst door: Werner
REMAIN IN LIGHT DVD & BLU-RAY OKTOBER RELEASES

Volgende verschuivingen vinden plaats:

24-10-23
• A Good Person DVD & BD
• Devotion 4K UHD
• Mona Lisa And The Blood Moon DVD & BD
• The Son DVD & BD
• What's Love Got To Do With It DVD & BD

31-10-23
• Pacification DVD
• Love Life DVD

12-12-23
• Beau is Afraid DVD & BD

Astolfo DVD en Detective Knight Rogue, Independence & Redemption DVD en BD verschijnen op 31-10-23

ASTOLFO

De goedhartige Astolfo, een gepensioneerde professor die uit zijn Romeinse appartement is gezet, besluit zijn intrek te nemen in een oud adellijk maar vervallen paleis, het laatste overblijfsel van zijn familiebezit in een afgelegen dorp in de Abruzzen. Hij is er al tientallen jaren niet meer is geweest. Bij aankomst blijkt er een zwerver te wonen en Astolfo besluit dat hij bij hem mag blijven wonen. Maar daar blijft het niet bij, want al snel wordt het duo vergezeld door een gepensioneerde kok en een jonge klusjesman en koken ze met z’n vieren en spelen ze spelletjes. Wanneer zijn neef langskomt en hem voorstelt aan Stefania, een charmante en gulle vrouw van zijn eigen leeftijd, is Astolfo al snel verliefd en worstelt hij met zijn gevoelens. Aangemoedigd door zijn trouwe groep zet Astolfo een moedige stap en leert hij dat het nooit te laat is voor de liefde.

Regie: Gianni Di Gregorio
Cast: Gianni Di Gregorio, Stefania Sandrelli, Alfonso Santagata
Releasedatum dvd: 31 oktober 2023

DETECTIVE KNIGHT: ROGUE
DETECTIVE KNIGHT: INDEPENCENCE
DETECTIVE KNIGHT: REDEMPTION
DVD & BD RELEASE: 31 OKTOBER

Drie losse DVD en BD releases van de actie-crime films Detective Rouge waarin Bruce Willis het een laatste keer opneemt tegen een criminele bende en dit op z'n eigengereide onconventionele manier.

Rogue: Terwijl Los Angeles zich voorbereidt op Halloween, verwonden gemaskerde overvallers de partner van detective James Knight (Bruce Willis). Wanneer de bende vlucht naar New York, wordt Knight geconfronteerd met zijn duistere verleden in een poging om de criminelen te vlug af te zijn.

Independence: Rechercheur James Knight krijgt op het laatste moment een andere zaak van zijn meerdere toegewezen. Een ambulancemedewerker dreigt de festiviteiten van de stad in gevaar te brengen. De misleide burgerwacht, die politieagent speelt met een gestolen pistool en uniform, heeft zijn redenen om de boel op stelten te zetten. Redenen die Knight persoonlijk treffen.

Redemption: Voormalig rechercheur James Knight is in hechtenis in New York. Plotseling bevindt hij zich in het midden van een gevangenisuitbraak onder leiding van de Christmas Bomber, een brute fanaticus wiens kerstmannen de stad terroriseren. Met de beloofde teruggave van zijn baan in ruil voor het uitschakelen van de terroristen, besluit Knight het recht te laten zegevieren.

Regie: Edward Drake
Cast: Bruce Willis, Lochlyn Munro, Miranda Edwards
Releasedatum dvd en Blu-ray: 31 oktober 2023