:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Remain In Light >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2023
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2023
Bron: Remain In Light - Datum: 2023-10-23 - Geplaatst door: Werner
REMAIN IN LIGHT DVD & BLU-RAY NOVEMBER RELEASES

Volgende verschuivingen vinden plaats:

14-11-23
• Beau is Afraid DVD & BD
• EO DVD & BD

28-11-23
• Pacifiction DVD

Nieuw in november:
• To Catch A Killer DVD & BD
• How To Blow Up A Pipeline DVD & BD
• Bed Rest DVD & BD
• Parcours DVD
• L'Ultima Notte Di Amore DVD
• Detective Knight Trilogy Box Set DVD & BD

TO CATCH A KILLER

De jonge, getalenteerde politieagente Eleanor (Shailene Woodley) worstelt met demonen uit haar verleden die haar het leven zwaar maken. Wanneer ze door FBI inspecteur Lammark (Ben Mendelsohn) wordt betrokken bij het onderzoek naar een reeks massamoorden begint een bloedstollende jacht op de ongrijpbare moordenaar. De onervaren Eleanor verliest zich al snel volledig in de zaak en zal haar eigen verleden moeten gebruiken om de motieven van de genadeloze moordenaar te begrijpen, én om hem te kunnen stoppen…

Regie: Damián Szifron
Cast: Ben Mendelsohn, Shailene Woodley, Jovan Adepo, Ralph Ineson
Releasedatum dvd en Blu-ray: 14 november 2023

BEAU IS AFRAID

Na de plotselinge dood van zijn moeder moet de zachtaardige maar paranoïde Beau zijn grootste angsten onder ogen komen wanneer hij aan een epische, Kafkaëske tocht begint om de begrafenis bij te kunnen wonen. Naast Oscarwinnaar Joaquin Phoenix (Joker, C’mon C’mon) vertolken ook Amy Ryan, Nathan Lane, Patti LuPone en Parker Posey rollen in deze surreële en gedurfde film van regisseur Ari Aster (Hereditary, Midsommar).

Regie: Ari Aster
Cast: Joaquin Phoenix, Patti LuPone, Amy Ryan, Nathan Lane, Kylie Rogers
Releasedatum dvd en Blu-ray: 14 november 2023

EO

Eo is een ezel in wiens ogen melancholie spreekt. Het verhaal begint wanneer Eo deel uitmaakt van een circus. Sindsdien verandert de ezel regelmatig van eigenaar. Op zijn pad kruisen personen met een goed hart, maar tevens kwaadwillende mensen. Eo kent zowel vreugde als pijn en blijft hierbij de onschuld zelve.

Regie: Jerzy Skolimowski
Cast: Sandra Drzymalska, Lorenzo Zurzolo, Mateusz Kościukiewicz
Releasedatum dvd en Blu-ray: 14 november 2023

BED REST

Wanneer Julie (Melissa Barrera) eindelijk zwanger is, moet ze van haar dokter verplicht in bed blijven. Al snel gaat ze ten onder aan het monotone leven en zorgen vreselijke bovennatuurlijke ervaringen ervoor dat Julie's geesten uit het verleden terugkomen. Terwijl haar omgeving zich ernstige vragen stelt bij haar mentale gezondheid, moet Julie het gevecht aangaan met haar demonen om zichzelf en haar ongeboren baby te beschermen.

Regie: Lori Evans Taylor
Cast: Melissa Barrera, Guy Burnet
Releasedatum dvd en Blu-ray: 21 november 2023

HOW TO BLOW UP A PIPELINE

Klimaatactiviste Xochitl (Ariela Barer) is recentelijk wees geworden, nadat een extreme hittegolf haar moeder het leven heeft gekost. Ontgoocheld door hoe weinig verandering haar strijd tegen de klimaatcrisis teweeg lijkt te brengen, keert ze zich naar sabotage en vernieling van milieu-onvriendelijke eigendommen zoals auto’s en jachten. Samen met een groep gelijkgestemden gaat ze op een gewaagde missie om hun protesten naar een hoger plan te tillen: het opblazen van een oliepijpleiding in West-Texas. How To Blow Up A Pipeline is een uiterst actuele eco-thriller vermomd als heistfilm, die aanvoelt als een New Hollywood nagelbijter uit de jaren ‘70. De film ging in première tijdens het filmfestival van Toronto en is gebaseerd op het controversiële, gelijknamige non-fictieboek van Andreas Malm.

Regie: Daniel Goldhaber
Cast: Ariela Barer, Kristine Froseth, Lukas Gage
Releasedatum dvd en Blu-ray: 21 november 2023

PARCOURS

Een centrumstad wordt heen en weer geslingerd tussen de voorbereidingen van een groot feestelijk evenement - het WK wielrennen - en de gijzeling door Covid-19. Als een hedendaags kroniekschrijver filmt regisseur Lode Desmet zijn stad tijdens een periode die voor iedereen ongekend was. Hij ziet Leuven en de Leuvenaars veranderen tijdens de coronacrisis, straten lopen leeg en weer vol, hoop en plannen komen en gaan. Een moderne kroniek van een bijzondere tijd, pakkend maar ook met veel humor.

Regie: Lode Desmet
Releasedatum dvd: 21 november 2023


L'ULTIMA NOTTE DI AMORE

Franco Amore doet zijn naam eer aan. Hij probeerde zijn hele leven lang een eerlijk man te zijn, een politieman die in een eervolle carrière van 35 jaar nog nooit iemand heeft neergeschoten. Maar zijn laatste nacht in dienst zal langer en zwaarder zijn dan hij denkt en alles wat voor hem belangrijk is op het spel zetten: zijn werk voor de staat, zijn liefde voor zijn vrouw Viviana, zijn vriendschap met zijn collega Dino, zelfs zijn eigen leven. En het is tijdens diezelfde nacht, in de straten van een Milaan dat nooit het daglicht lijkt te zien, dat alles in een razend tempo zal gebeuren.

Regie: Andrea Di Stefano
Cast: Pierfrancesco Favino, Linda Caridi, Antonio Gerardi
Releasedatum dvd: 21 november 2023

PACIFICTION

De film volgt het wedervaren van de Franse bureaucraat De Roller op een Frans-Polynesisch eiland. De man lult zich charmant door elk gesprek. Of hij nu locals paait of een schrijver ophemelt, De Roller profileert zich als een politicus pur sang die elk babbeltje als een krachtmeting of performance opvat. Overdag flirt hij in het plaatselijke hotel met receptionist Shannah, 's nachts frequenteert hij een danscafé met zijn handlangers. De eilandbewoners respecteren hem en zijn leven oogt zorgeloos. Maar de mysterieuze aanwezigheid van een troep mariniers en de halsstarrige houding van een inheemse activist brengen daar verandering in. En houdt er zich voor de kust een onderzeeër verborgen?

Regie: Albert Serra
Cast: Benoît Magimel, Pahao Mahagafanau, Montse Triola, Sergi López
Releasedatum dvd: 28 november 2023

DETECTIVE KNIGHT TRILOGY BOX SET

Boxset met de drie films uit de Detective Knight-trilogie. Bruce Willis neemt het nog een laatste keer op als eigengereide politieagent tegen de onderwereld.

Regie: Edward Drake
Cast: Bruce Willis, Lochlyn Munro, Jimmy Jean-Louis, Corey Large, Michael Eklund
Releasedatum dvd en Blu-ray: 28 november 2023