:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: CHICAGO-SERIES
PERSBERICHT: CHICAGO-SERIES
Bron: Universal - Datum: 2023-11-27 - Geplaatst door: Werner
BEKIJK DE NIEUWSTE SEIZOENEN VAN CHICAGO FIRE, CHICAGO PD EN CHICAGO MED THUIS VANAF 22 NOVEMBER!

Vanaf 22 november is het mogelijk om thuis het elfde seizoen van Chicago Fire, het tiende seizoen van Chicago PD en het achtste seizoen van Chicago Med op DVD te bekijken. Deze populaire series, allemaal bedacht door de meervoudig Emmy-winnaar Dick Wolf, hebben gedurende bijna een decennium een loyale schare fans weten op te bouwen.

De series bieden een diepgaande kijk in het hectische leven van eerstehulpverleners in een van Amerika's grootste steden, Chicago. De series bieden een boeiende en realistische inkijk in de uitdagende wereld van medische hulpverlening, wetshandhaving en brandbestrijding. Het succes van deze shows is een echte viering van degenen die hun leven in dienst stellen van anderen, en het is dan ook geen wonder dat ze de harten van miljoenen kijkers hebben veroverd.

SYNOPSIS - CHICAGO FIRE
De heldhaftige brandweerlui en paramedici van Firehouse 51 zetten hun leven op het spel om de inwoners van Chicago te beschermen in seizoen elf van de meeslepende dramareeks van uitvoerend producent en meervoudig Emmy-winnaar Dick Wolf en co-bedenker Derek Haas. De onverschrokken brandweerfamilie bestaat uit Lt. Kelly Severide (Taylor Kinney), Lt. Christopher Herrmann (David Eigenberg), Lt. Stella Kidd (Miranda Rae Mayo), bataljonschef Wallace Boden (Eamonn Walker), paramedici Sylvie Brett (Kara Killmer) en Violet Mikami (Hanako Greensmith), veteranen Randy “Mouch” McHolland (Christian Stolte) en Joe Cruz (Joe Minoso) en brandweerlieden Blake Gallo (Alberto Rosende) en Darren Ritter (Daniel Kyri).

SYNOPSIS - CHICAGO PD
De vasteberaden mannen en vrouwen van de Intelligence Unit, een elite-eenheid van de Chicago PD, zetten de de strijd verder tegen het groot banditisme in seizoen tien van de aangrijpende televisiereeks van Dick Wolf — uitvoerend producent en meervoudig Emmy-winnaar — en het team achter de populaire Chicago-franchise. Sgt. Hank Voight (Jason Beghe) leidt het toegewijde team dat bestaat uit rechercheur Jay Halstead (Jesse Lee Soffer), agent Adam Ruzek (Patrick John Flueger), agent Kim Burgess (Marina Squerciati), agent Kevin Atwater (LaRoyce Hawkins), rechercheur Hailey Upton (Tracy Spiridakos) en Desk Sgt. Trudy Platt (Amy Morton) en het nieuwste team-lid, agent Dante Torres (Benjamin Levy Aguilar).

SYNOPSIS - CHICAGO MED
De heldhaftige dokters en verpleegkundigen van Chicago MED keren terug om levens te redden in het achtste seizoen van de meeslepende dramaserie Dick Wolf — uitvoerend producent en meervoudig Emmy-winnaar. Dit seizoen heeft Dr. Will Halstead (Nick Gehlfuss) te maken met een tekort aan medische toeleveringsketens; Dr. Daniel Charles (Oliver Platt) blijft vooroplopen in de psychiatrische zorg; Sharon Goodwin (S. Epatha Merkerson) waarborgt kwaliteitszorg ondanks fiscale controles; Dr. Ethan Choi (Brian Tee) onderzoekt zichzelf opnieuw nadat hij is neergeschoten door een voormalige patiënt; Dr. Dean Archer (Steven Weber) neemt het vaste hoofd van de Eerste Hulp over; hoofdverpleegkundige Maggie Lockwood (Marlyne Barrett) zoekt balans tussen werk- en gezinsproblemen; Dr. Crockett Marcel (Dominic Rains) pakt zijn nieuwe rol in het transplantatieteam op; en Dr. Hannah Asher (Jessy Schram) zorgt voor de nieuwe spoedeisende gynaecologische dienst van het centrum.


UIT HET ARCHIEF