:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2023
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2023
Bron: Source 1 Media - Datum: 2023-12-12 - Geplaatst door: Werner
SOURCE1MEDIA DECEMBER RELEASES

De dagen worden korter en de nachten langer. De winter breekt langzamer hand aan en dit betekend dat het tijd is om gezellig samen een film ta kijken met warme chocolademelk in de hand. Source1Media brengt deze maand vijf fantastische films uit waarmee jij december kunt doorkomen. We vertellen je alles over deze nieuwe releases in deze nieuwsbrief. Op 6 december starten we de maand met de actiefilm Megalodon: The Frenzy op dvd. Wanneer wetenschappers te diep boren tijdens een onderzeese opgraving, ontsnappen vijf reusachtige haaien. Het Amerikaanse leger moet ingrijpen en de haaien uitschakelen. Maar de rollen lijken zich omgedraaid te hebben. Daarna gaan we door met de dvd van Hunt Her, Kill Her. Waarbij conciërge Karen tijdens haar eerste nachtdienst wordt geconfronteerd met sinistere indringers. Ze moet haar diepste instincten gebruiken om te overleven.

Vervolgens komt op 20 december Talk To Me op dvd en Blu-ray. Wanneer een groep vrienden ontdekt hoe ze geesten kunnen oproepen met een gebalsemde hand, worden ze verslaafd aan de spanning. Maar wanneer een van hen te ver gaat, ontketent hij angstaanjagende bovennatuurlijke krachten. Daarna komt de dvd en Blu-ray van Onder De Blote Hemel. Terwijl de zomer op de camping losbarst, ontstaan er spanningen tussen de tienjarige Elvie en haar verstandelijk beperkte moeder Emma. De afwezigheid van opa Bucko zorgt voor nog meer druk en brengt hun geïsoleerde wereld aan het wankelen. Dan hebben we nog de dvd van The Winter Witch. In opdracht van haar baas keert journaliste Ingrid Hoffman terug naar haar ouderlijk huis om de waarheid te ontdekken achter de moorden in het bos en de vloek van Frau Perchta te stoppen, samen met haar dochter Eleanor en grootmoeder Omi.

Voor meer informatie en al onze andere titels ga naar Source1Media.nl

MEGALODON - THE FRENZY

Tijdens een onderzeese opgraving in de Stille Oceaan boren wetenschappers iets te diep, waardoor ze per ongeluk vijf reusachtige haaien laten ontsnappen. Nu deze prehistorische monsters vrijelijk rondzwemmen, is het aan het Amerikaanse leger om in te grijpen en de wateren weer veilig te maken. De haaien moeten koste wat het kost uitgeschakeld worden, maar toch lijken de rollen zich te zijn omgedraaid... 'Megalodon: The Frenzy is een actievolle rollercoaster die je op het puntje van je stoel houdt. Met zijn intense verhaallijn en adembenemende speciale effecten, biedt deze film een adrenaline-pompende ervaring die je niet wil missen. Maak je klaar voor een wilde rit terwijl oude roofdieren weer opduiken en een golf van terreur loslaat. Bereid je voor op bloedstollende spanning en epische onderwatergevechten.

Genre: Actie
Speelduur: 90 minuten
Beschikbaar op dvd vanaf 6 december


HUNT HER, KILL HER

De eerste nachtdienst van conciërge Karen ontaardt in een onverwachte overlevingsstrijd met sinistere indringers. Naarmate de verontrustende motieven van de gemaskerde bende duidelijker worden, moet ze haar diepste instincten aanboren om de nacht te overleven. Nu eens met listige valstrikken, dan weer met barbaars geweld.

Genre: Actie, Thriller
Speelduur: 89 minuten
Beschikbaar op dvd vanaf 6 december

TALK TO ME

Wanneer een groep vrienden ontdekt hoe ze geesten kunnen oproepen met een gebalsemde hand, raken ze verslaafd aan de nieuwe sensatie, totdat een van hen te ver gaat en angstaanjagende bovennatuurlijke krachten ontketent. Talk To Me is een angstaanjagende rollercoasterrit die na zijn grote doorbraak tijdens het Sundance filmfestival hard op weg is om dé horrorsensatie van 2023 te worden.

Genre: Horror
Speelduur: 94 minuten
Beschikbaar op dvd en Blu-ray vanaf 20 december

ONDER DE BLOTE HEMEL

De tienjarige Elvie (Ylse Ringeling) woont met haar verstandelijk beperkte moeder Emma (Rifka Lodeizen) op een camping midden in de natuur. Emma is liefhebbend maar naïef, ze worstelt met sociale interacties en heeft moeite om anderen te begrijpen. Terwijl de zomer op de camping losbreekt, broeit het tussen moeder en dochter. Elvie heeft een leeftijd waarop ze de wereld beter begint te begrijpen dan haar moeder, wat zorgt voor ongemakkelijke situaties. Wanneer opa Bucko (Johan Leysen), de spil in het gezin, gezondheidsproblemen krijgt, raken Elvie en Emma nog meer op elkaar aangewezen. Opa's afwezigheid zorgt voor grote spanningen en brengt hun geïsoleerde wereld aan het wankelen.

Genre: Drama
Speelduur: 94 minuten
Beschikbaar op dvd en Blu-ray vanaf 20 december

THE WINTER WITCH

In opdracht van haar baas, keert journaliste Ingrid Hoffman terug naar haar ouderlijk huis wanneer verschillende kinderen zijn vermoord in het nabijgelegen bos. Het dorp vermoedt dat de beruchte Winterheks achter de moorden zit. Ingrid moet samen met haar dochter Eleanor en vervreemde grootmoeder Omi de waarheid ontdekken en de vloek van Frau Perchta voor eens en voor altijd stoppen.

Genre: Horror
Speelduur: 82 minuten
Beschikbaar op dvd vanaf 20 december