:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: THE EXORCIST BELIEVE & FIVE NIGHTS AT FREDDY
PERSBERICHT: THE EXORCIST BELIEVE & FIVE NIGHTS AT FREDDY
Bron: Universal - Datum: 2023-12-24 - Geplaatst door: Werner
THE EXORCIST: BELIEVER & FIVE NIGHTS AT FREDDY'S

We starten het nieuwe jaar met veel spanning en een flinke dosis gegriezel, want zowel The Exorcist: Believer als Five Nights At Freddy's zijn verkrijgbaar vanaf 17 januari op DVD en Blu-ray! The Exorcist: Believer wordt ook uitgebracht in schitterend 4K UHD.

De Exorcist-films jagen al 50 jaar lang mensen de stuipen op het lijf. Demonische bezetenheid blijkt iets van alle tijden te zijn, zoals actrice Ellen Burstyn aantoont. In de eerste Exorcist-film uit 1973 speelde ze voor het eerst de rol van moeder Chris MacNeil. Nu keert ze terug in The Exorcist: Believer om de zorgzame vader Victor Fielding (gespeeld door Leslie Odom, Jr.) te helpen in zijn zoektocht naar zijn dochter. Daarnaast zit ook nog een vleugje nostalgie in Five Nights At Freddy's! Deze film is gebaseerd op de gelijknamige en zeer populaire horror-videogame van Scott Cawthon uit 2014, die ook heeft meegeschreven aan het script van de film. De productie was in handen van Blumhouse, en de iconische animatronics zijn gemaakt door Jim Henderson's Creature Shop.

THE EXORCIST: BELIEVER

Vijftig jaar na de schokkende release van de horrorklassieker, breien Blumhouse en regisseur David Gordon Green een bloedstollend nieuw hoofdstuk aan de franchise, The Exorcist: Believer. Na de dood van zijn vrouw heeft Victor zijn dochter Angela alleen opgevoed. Wanneer Angela en haar vriendin na een vermissing van drie dagen weer opduiken met geheugenverlies, beginnen ze ook onthutsend en onrustwekkend gedrag te vertonen. Ten einde raad wendt Victor zich tot de enige persoon die zelf ooit getuige was dit huiveringwekkend fenomeen: Chris MacNeil, wier beklijvende ervaring met haar dochter Regan wellicht de sleutel bevat om de strijd met het ultieme Kwaad aan te binden.

Releasedatum dvd, Blu-ray, 4K UHD & Steelbook: 17 januari 2024

FIVE NIGHTS AT FREDDY'S

De producers van M3gan en The Black Phone wekken het bloedstollende horrorgamefenomeen tot leven in deze ijzingwekkende filmversie. Mike, recent ontslagen en wanhopig op zoek naar werk om de voogdij over zijn zusje te behouden, stemt in met een baan als nachtwaker in een verlaten themarestaurant: Freddy Fazbear’s Pizzeria. Maar Mike komt er al snel achter dat niets bij Freddy’s is wat het lijkt. Tijdens de nachtelijke uurtjes valt Mike van de ene bovennatuurlijke verbazing in de andere. Gaandeweg wordt hij het inktzwarte hart van een ongekende nachtmerrie binnengezogen.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 17 januari 2024Recent nieuws van dezelfde bron