:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: TROLLS 3 - TROLLS BAND TOGETHER
PERSBERICHT: TROLLS 3 - TROLLS BAND TOGETHER
Bron: Universal - Datum: 2023-12-24 - Geplaatst door: Werner
TROLLS 3 - TROLLS BAND TOGETHER
Zing thuis mee met Trolls 3: Trolls Band Together vanaf 17 januari!

In 2024 kijken we allemaal uit naar een geweldige familiereünie vol kleur, actie, muziek en sterren, want vanaf 17 januari is Trolls 3: Trolls Band Together  verkrijgbaar op DVD en Blu-ray! De film zit boordevol vrolijke nieuwe en klassieke hits die typerend zijn voor de Trolls-serie. Trolls 3: Trolls Band Together heeft een geweldige cast van muzikale sterren. Justin Timberlake maakt ook zijn terugkeer in de originele stemmencast, en hoe! *Nsync verschijnt na meer dan 20 jaar weer in onze woonkamers met een nieuwe single, speciaal voor de film. Trolls 3: Trolls Band Together biedt niet alleen een kleurrijke en muzikale ervaring voor jongere fans, maar ook ouders kunnen genieten van nostalgische liefde voor de bands van 20 jaar geleden.

De Trolls-films van DreamWorks Animation, Trolls uit 2016 en Trolls World Tour uit 2020, zijn enorme successen geworden met hun zang en dans, zelfs met een Oscar-nominatie voor Best Original Song. De serie is uitgegroeid tot een van de grootste en meest geliefde franchises in de entertainmentwereld.

Synopsis
Na twee films lang hechte vriendschap en eindeloos geflirt zijn Poppy (Anna Kendrick) en Branch (Justin Timberlake) nu eindelijk officieel een stelletje (#broppy)! Als ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers: Floyd (de voor een Golden Globe genomineerde electropopsensatie Troye Sivan), John Dory (Eric André; Sing 2), Spruce (Grammy-winnaar Daveed Diggs; Hamilton) en Clay (Grammy-winnaar Kid Cudi; Don’t Look Up). BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft Branch zijn broers niet meer gezien. Wanneer zijn bro Floyd ontvoerd wordt vanwege zijn muzikale talent door een stel gemene popster-schurken—Velvet (Emmy-winnaar Amy Schumer; Trainwreck) en Veneer (de Grammy-winnaar en voor een Tony genomineerde Andrew Rannells; The Book Of Mormon)—gaan Branch en Poppy op een meeslepend en emotioneel avontuur. Ze proberen de broers weer bij elkaar te brengen en te voorkomen dat Floyd een erger lot te wachten staat dan vergetelheid...Recent nieuws van dezelfde bron