:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2024
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2024
Bron: Source 1 Media - Datum: 2024-01-03 - Geplaatst door: Werner
SOURCE1MEDIA JANUARI RELEASES

De feestdagen zijn voorbij, maar wees niet getreurd, want Source1Media start ook dit jaar met fantastische releases! Dus kruip onder de wol en zet een leuke film aan! Deze maand brengt Source1Media vijf geweldige films uit, van arthouse tot actie, wij bieden het allemaal! We vertellen je alles over deze nieuwe releases in deze nieuwsbrief. Op 3 januari starten we de maand met de film Sweet Dreams op dvd en Blu-ray. Een kat-en-muis-spel waar niemand heelhuids uit zal komen. Daarna gaan we door met de dvd van Deliver Us. Wanneer een non in een afgelegen klooster beweert dat ze onbevlekt ontvangen is, stuurt het Vaticaan een team van priesters op onderzoek uit, bezorgd over een oude profetie dat een vrouw tweelingjongens ter wereld zal brengen: de ene de Messias, de andere de Anti-Christ. Vervolgens komt op 17 januari The Haunting Of The Tower Of London op dvd. Een mysterie over twee vermoorde prinsen. Daarna komt de dvd Ice Storm. Wanneer een allesverwoestende ijsstorm North Carolina bereikt, begint de hele staat dicht te vriezen. Dan hebben we nog de dvd van Dangerous Waters. Een actie/thriller over een dodelijke wraakactie. Voor meer informatie en al onze andere titels ga naar Source1Media.nl

SWEET DREAMS

Op een afgelegen Indonesisch eiland, tijdens de nadagen van het koloniale tijdperk, valt de Nederlandse suikerfabrikant Jan plotseling dood neer voor de ogen van zijn vrouw Agathe. Hun vervreemde zoon Cornelis en zijn hoogzwangere vrouw Josefien arriveren vanuit Nederland om het familiebedrijf over te nemen. Tot ieders ontzetting blijkt Jans concubine Siti een sleutelrol in zijn testament te vervullen. Te midden van een opstand van de Indonesische arbeiders, begint een kat-en-muis-spel waar niemand heelhuids uit zal komen. 'Sweet Dreams is een drama gecombineerd met een meedogenloze satire en een uitbundige esthetiek in een verhaal over de ondergang van het Europese kolonialisme. Winnaar van maar liefst 6 Gouden Kalveren voor Beste Film, Beste Hoofdrol Speelfilm, Beste Bijrol Speelfilm, Beste Regie, Beste Camera en Beste Costume Design. Nederlands Box Office resultaat van €600.000,- binnen 2 weken

Genre: Drama
Speelduur: 102 minuten
Beschikbaar op dvd en Blu-ray vanaf 3 januari 2024

DELIVER US

Wanneer een non in een afgelegen klooster beweert dat ze onbevlekt ontvangen is, stuurt het Vaticaan een team van priesters op onderzoek uit, bezorgd over een oude profetie dat een vrouw tweelingjongens ter wereld zal brengen: de ene de Messias, de andere de Anti-Christ.

Genre: Horror
Speelduur: 103 minuten
Beschikbaar op dvd vanaf 3 januari 2024

THE HAUNTING OF THE TOWER OF LONDON

Wanneer de overblijfselen van twee vermoorde prinsen worden ontdekt in de Tower of London, moet een verontruste priester zijn geloof opzij zetten om bevriend te raken met een mysterieuze gevangene, die bovennatuurlijke krachten heeft om met de doden te communiceren. Samen moeten ze het mysterie van de moordenaar van de prinsen oplossen, terwijl de gevangenen in de kerker van het kasteel hun bloedige lot ondergaan door toedoen van de geesten van de prinsen, die in het kasteel blijven rondspoken op zoek naar wraak.

Genre: Horror/Geschiedenis
Speelduur: 90 minuten
Beschikbaar op dvd vanaf 17 januari 2024

ICE STORM

Wanneer een verwoestende storm North Carolina bereikt met de laagste temperaturen ooit gemeten, begint de hele staat dicht te vriezen. De vorst breidt zich steeds verder uit en neemt steeds meer steden en dorpen mee naar de afgrond en de VS is nu in de greep van een grote ramp. Terwijl de temperaturen nog kouder worden, proberen klimatologen en rampenbestrijders levens te redden en de storm te stoppen voordat de hele oostkust van Noord-Amerika dichtvriest. Ice Storm is een meeslepende en aangrijpende film, doordrenkt met spanning en avontuur. Het verhaal draait om een race tegen de klok om talloze levens te redden te midden van het ijskoude genadeloze natuurgeweld. Ice Storm biedt kijkers ook de gelegenheid om na te denken over klimaatverandering en de impact ervan op onze planeet.

Genre: Actie/Sciencefiction
Speelduur: 85 minuten
Beschikbaar op dvd vanaf 17 januari 2024


DANGEROUS WATERS

De 19-jarige Rose en haar moeder Alma worden door Derek, moeder’s nieuwe vriend, uitgenodigd om mee te gaan op een zeiltocht naar Bermuda. Eenmaal op volle zee worden ze aangevallen en Alma vermoord. Rose wordt achtergelaten, maar ze zal niet wijken voordat degenen die verantwoordelijk zijn voor de moord op haar moeder dood zijn.

Genre: Actie/Thriller
Speelduur: 101 minuten
Beschikbaar vanaf 17 januari 2024