:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2024
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2024
Bron: Source 1 Media - Datum: 2024-02-15 - Geplaatst door: Werner
SOURCE1MEDIA MAART RELEASES

Zet de TV maar alvast aan en pak een zak chips bij de hand, want ook deze maand heeft Source1Media weer een geweldige selectie films klaarstaan! We vertellen je alles over deze nieuwe releases in deze nieuwsbrief! Op 13 maart starten we de maand met de DVD van Super Volcano. Een race tegen de klok, waarbij een team van reddings- en rampenexperts een uitbarstende supervulkaan moeten stoppen. Daarna gaan we door met de DVD van T.I.M. Een Android bediende, genaamd T.I.M, die het niet alleen maar voorzien heeft op bedienen.

Vervolgens komt op 27 maart Casper & Emma Seizoen 3 op DVD. Een kinderserie over Casper en Emma, die voor het eerst naar de basisschool gaan. Daarna komt de DVD van The Mummy Resurrection. Wanneer een beruchte "vervloekte" Egyptische sarcofaag in handen van gewetenloze mensen valt, raakt de nieuwe eigenaar geobsedeerd door de perfect bewaarde gemummificeerde prinses die erin ligt en bedenkt hij een plan om haar weer tot leven te wekken. Dan hebben we nog de DVD van Bring Him To Me. Een vlucht chauffeur moet zijn geweten bevechten en een nietsvermoedende bemanningslid in een hinderlaag drijven.

SUPER VOLCANO

Wanneer een supervulkaan het eiland Hawaï bedreigt, moet een team van reddings- en rampenexperts die worden opgeroepen om te helpen, tegen de klok racen om de eilandbewoners van de gesmolten lava te redden en de vulkaan voorgoed te stoppen.

Genre: Actie/Science Fiction
Speelduur: 85 minuten
Beschikbaar vanaf 13 maart

T.I.M.

Genre: Thriller/Science Fiction
Speelduur: 101 minuten
Beschikbaar vanaf 13 maart

CASPER & EMMA SEIZOEN 3

De serie draait om de twee 5-jarigen Casper en Emma die voor het eerst naar de basisschool gaan. Ze hebben allebei een knuffel: Caspers knuffel heet Welpje en Emma's knuffel heet Mevrouw Konijn. Deze knuffels kunnen praten! Casper en Emma nemen hun knuffels overal mee naar toe.

Genre: Kids/Familie
Speelduur: 20 x 12 minuten
Beschikbaar vanaf 27 maart


THE MUMMY RESURRECTION

Wanneer een beruchte "vervloekte" Egyptische sarcofaag in handen van gewetenloze mensen valt, raakt de nieuwe eigenaar geobsedeerd door de perfect bewaarde gemummificeerde prinses die erin ligt en bedenkt hij een plan om haar weer tot leven te wekken. Er is maar één probleem: daarvoor is menselijk bloed nodig. Samen met zijn neef, een student medicijnen, onderneemt het duo gruwelijke experimenten... en ontketent daarmee onbedoeld puur kwaad.

Genre: Horror
Speelduur: 85 minuten
Beschikbaar vanaf 27 maart

BRING HIM TO ME

Op bevel van een meedogenloze misdaadbaas moet een vluchtchauffeur zijn geweten bevechten en een nietsvermoedend bemanningslid in een hinderlaag drijven. Er staat een lange rit voor de boeg.

Genre: Actie/Thriller
Speelduur: 96 minuten
Beschikbaar vanaf 27 maart