:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: KUNG FU PANDA 4
PERSBERICHT: KUNG FU PANDA 4
Bron: Universal - Datum: 2024-05-21 - Geplaatst door: Werner
MAAK JE KLAAR VOOR KUNG FU PANDA 4 BIJ JE THUIS!

Skadoosh! De Drakenkrijger is eindelijk terug om schurken een schop onder hun kont te geven! Kung Fu Panda 4 is binnenkort thuis beschikbaar. Jack Black leeft zich voor de vierde keer uit in één van zijn beste rollen: Po. Naast oude bekenden zoals Dustin Hoffman als Shifu en Bryan Cranston als Li, voegt DreamWorks Animation ook Awkwafina (Zhen) en Viola Davis (De Kameleon) toe aan deze ongelooflijke cast!

In dit nieuwe avontuur neemt Po het op tegen de Kameleon. Samen met een onwaarschijnlijk samenraapsel aan metgezellen, gaat hij deze nieuwe, gedaanteverwisselende schurk te lijf. Daarnaast wordt Po ook nog eens uitgeroepen tot de nieuwe spirituele leider van de Vredesvallei.

Kung Fu Panda 4  is vanaf 19 juni beschikbaar bij je thuis op Blu-ray en DVD.

Synopsis
Na drie levensgevaarlijke avonturen waarin hij de grootste schurken ter wereld verslaat met zijn ongekende moed en waanzinnige vechtkunsten, wacht Po, de Drakenkrijger een nieuwe roeping. Dit keer iets veel rustigers, hij is verkozen tot spiritueel leider van de Vredesvallei. Dat brengt wel wat problemen met zich mee. Ten eerste weet Po net zo veel over spiritueel leiderschap als over diëten. En ten tweede moet hij heel snel een nieuwe Drakenkrijger vinden en trainen voor hij zijn nieuwe positie kan innemen. Om het nog erger te maken, duikt er ook nog een kwaadaardige, machtige superschurk op, namelijk de Kameleon, een kleine hagedis die de vorm van elk wezen kan aannemen, groot of klein.

Bonus features:
• Dueling Dumplings: In deze exclusieve short met de stemmen van Jack Black en Awkwafina, nemen Po en Zhen het tegen elkaar op om te achterhalen wie de beste dumplings maakt.