:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES JULI 2024
PERSBERICHT: RELEASES JULI 2024
Bron: Source 1 Media - Datum: 2024-07-12 - Geplaatst door: Werner
SOURCE1MEDIA JULI RELEASES

Source1Media brengt in juli vier nieuwe films uit op DVD en zelfs een speciale 4-DVD box! Deze maand staat bol van spanning, avontuur en horror! In deze nieuwsbrief vertellen we je alles over de gloednieuwe releases! In juli hebben we 500 jaar oude piraten in de horror Ship Of The Damned, een door zombies bewoonde post-apocalyptische wereld in End Times, de strijd tegen gewelddadige corrupte agenten in Last County en een gevecht om te overleven in de Londense onderwereld door The King Of Fookin’ Britain. En mocht dit nog niet genoeg zijn is juli bij Source1Media Haaienmaand! Daarom brengen we als bonus The Ultimate Shark Movie Collection: Danger Below uit, waarin we 4 haaienfilms voor u gebundeld hebben. Niet te missen nu de Sharkploitation op haar hoogtepunt is. Mocht u interesse hebben naar nog meer van onze uitgebreide haaiencontent, neem dan gerust contact met ons op.

SHIP OF THE DAMNED

Nadat een verlaten 500 jaar oud schip voor de kust van een klein stadje opduikt gaan historicus Elena en de plaatselijke kustwacht op onderzoek uit. Ze ontdekken dat het niet verlaten is en dat de vervloekte bemanning van het schip gruwelijke plannen heeft met de indringers.

Genre: Horror, Actie
Speelduur: 85 minuten
Releasedatum: 10 juli 2024





END TIMES - JUDGEMENT HAS COME

In een post-apocalyptische woestenij waar zombies rondzwerven moeten een grijze huursoldaat en een jonge vrouw zich een weg banen naar een veilige haven voordat ze een prooi worden.

Genre: Horror, Actie, Sci-fi
Speelduur: 113 minuten
Releasedatum: 10 juli 2024





THE ULTIMATE SHARK MOVIE COLLECTION - DANGER BELOW

Altijd al je haaienfilm collectie compleet willen maken? Met Danger Below krijg je maarliefst vier van onze beste haaienfilms in één box!

• Megalodon: The Frenzy
• Shark Waters
• Shark Season
• Megalodon Rising

Genre: Actie, Horror, Sharksploitation
Speelduur: 337 minuten (82,85,87,83)
Releasedatum: 10 juli 2024


THE KING OF BLOODY FOOKIN' BRITAIN

Roger Sykes en zijn niet erg succesvolle Londense bende, Her Majesty's Misfits, beroven de maffia van een beruchte zeldzame lading Malagasy Cocaine. In hun snelle poging om de drugs te verkopen volgt een een chaotisch gevecht voor hun leven.

Genre: Crime, Actie
Speelduur: 101 minuten
Releasedatum: 24 juli 2024





LAST COUNTY

Een alcoholische vrouw met een huwelijk dat op de klippen loopt, vindt een onwaarschijnlijke bondgenoot in een gewonde drugskoerier wanneer de twee gedwongen worden om haar huis te verdedigen tegen een gewelddadige belegering van corrupte agenten uit een klein stadje.

Genre: Thriller, Crime, Actie
Speelduur: 79 minuten
Releasedatum: 24 juli 2024