:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2024
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2024
Bron: Source 1 Media - Datum: 2024-08-02 - Geplaatst door: Werner
SOURCE 1 MEDIA AUGUSTUS RELEASES 

In augustus komt niet alleen de bioscoopfilm No Way Up uit op dvd & Blu-ray (Bij Source 1 Media zijn we dol op haaien, en dan druk ik me nog voorzichtig uit) maar ook de succesvolle kinderbioscoopfilms Katak De Dappere Beloega en Het Muizenhuis Met Sam & Julia. Verder gaan we ook nog via het criminele circuit van Newcastle in A New Breed Of Criminal naar de steppe van Kazachstan voor het historische actie drama Dawn Of The Great Steppe.

A NEW BREED OF CRIMINAL

Geïnspireerd door de opkomst van Stephen Sayers vanuit de achterstraatjes van Newcastle’s West End naar de top van de criminele ladder en de daaropvolgende poging van de autoriteiten om hem weer naar beneden te laten storten.

Regie: Richard John Taylor:
Releasedatum: 14-08-2024
Speelduur: 88 minuten
Genre: Crime, Actie





NO WAY UP

Wanneer hun vliegtuig neerstort in de Stille Oceaan en aan de rand van een onderwaterravijn tot stilstand komt zitten Ava en een handvol overlevenden vast in de cabine. Ava moet tegen de verwachtingen in, voor zichzelf zorgen, het opnemen tegen bloeddorstige haaien en de moed vinden om de overlevenden van de crash in veiligheid te brengen.

Releasedatum: 14-08-2024
Speelduur: 90 Minuten
Genre: Actie, Thriller, Horror





HET MUIZENHUIS - SAM & JULIA

De muizen Sam en Julia beleven spannende avonturen binnen de wereld van Het Muizenhuis. Ze ontrafelen eilandgeheimen, leren magische goocheltrucs en ontdekken verborgen mysteries.Tussen al deze geweldige belevenissen leren Sam en Julia waardevolle lessen over vriendschap en verdraagzaamheid.

Releasedatum: 28-08-2024
Speelduur: 60 minuten
Genre: Kinderen, Familie





KATAK DE DAPPERE BELOEGA

Katak is een jonge beloega die langzamer groeit dan zijn leeftijdsgenoten. Om te bewijzen dat hij volwassen is en om de laatste wens van zijn oma in vervulling te laten gaan, vertrekt Katak op een gevaarlijke reis.

Releasedatum: 28-08-2024
Speelduur: 78 minuten
Genre: Kinderen, Familie





DAWN OF THE GREAT STEPPE

Na jaren van strijd, verovering en onderhandeling verenigt een nieuwe leider de strijdende stammen van Eurazië. Het verhaal van Kassym Khan en zijn onverwoestbare droom om zijn volk vrij, onafhankelijk en sterk te maken.

Releasedatum: 28-08-2024
Speelduur: 138 minuten
Genre: Historisch






UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron