:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2024
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2024
Bron: Source 1 Media - Datum: 2024-09-12 - Geplaatst door: Werner
SOURCE1MEDIA SEPTEMBER RELEASES 

In September komt er weer een gevarieerd aanbod uit op dvd met de bioscoopfilms Mickey’s Mouse Trap & Wild Heart als vaandeldragers. Daarnaast hebben we 100 minuten actie in de vorm van Gunner met Luke Hemsworth & Morgan Freeman, een groep hongerige krokodillen in de Horror Crocodile Swarm, een hervertelling van Oscar Wilde’s The Picture Of Dorian Gray en we geen terug naar de laatste jaren van WWII in Murder Company.

THE PICTURE OF DORIAN GRAY

Het is een moderne hervertelling van het verhaal van Oscar Wilde en volgt actrice Dorian terwijl ze naar Matera reist om bijles te krijgen van het teruggetrokken schermicoon Lady Amelia Wotton voor haar aanstaande Broadway-debuut als Lady Macbeth. Wanneer Wotton haar kleindochter Evie vraagt ​​om Dorian te fotograferen, groeien de meisjes naar elkaar toe, maar is hun relatie zo onschuldig als het lijkt, of is er een meer sinistere vloek aan het werk?

Releasedatum: 11-09-2024
Speelduur: 101 minuten
Genre: Thriller





CROCODILE SWARM

Nadat haar zus vermist is verzamelt een vrouw een aantal vrienden en een team van ontdekkingsreizigers om haar naar het ondergrondse grottenstelsel te kunnen leiden waarin ze is verdwenen. Wanneer het team ontdekt dat een zwerm krokodillen de eerste groep heeft aangevallen begint een race om levend uit de grotten te komen.

Releasedatum: 11-09-2024
Speelduur: 96 minuten
Genre: Horror





MICKEY’S MOUSE TRAP

Het is de 21e verjaardag van Alex, maar ze zit tijdens een late dienst vast in de amusementshal. Haar vrienden besluiten haar te verrassen, maar een gemaskerde moordenaar verkleed als Mickey Mouse besluit een eigen spel met hen te spelen dat ze moet overleven.

Releasedatum: 11-09-2024
Speelduur: 80 minuten
Genre: Horror





MURDER COMPANY

Juni 1944. Terwijl de Amerikaanse invasie van Europa op losse schroeven staatgaan zes mannen achter de vijandelijke linies om een nazi-doelwit van grote waarde te vermoorden. Hun missie is nooit officieel erkend en er is geen bewijs dat de eenheid ooit heeft bestaan. Maar degenen die erbij waren gaven het een eigen naam: Murder Company. Gebaseerd op werkelijke gebeurtenissen.

Releasedatum: 25-09-2024
Speelduur: 86 minuten
Genre: Oorlog





GUNNER

Oorlogsveteraan Kolonel Lee Gunner (Luke Hemsworth) probeert, na zijn tijd aan het front, weer een band op te bouwen met zijn zonen. Door een ongeluk worden ze echter het doelwit van een geweldadige motorbende. Terwijl hij de bendeleden één voor één uitschakelt, worden zijn zonen gegijzeld door Dobbs, zoon van bendeleider Kendric Ryker (Morgan Freeman). Gunner zet alles op alles om zijn zonen te redden.

Releasedatum: 25-09-2024
Genre: Actie
Speelduur: 101 Minuten





WILD HEART

Anne’s wereld wordt op zijn kop gezet wanneer ze naar een nieuwe school op het platteland gaat. Naast de cultuurshock van stad naar platteland, is het vinden van vrienden in haar nieuwe klas ook niet zo makkelijk. Gelukkig vindt ze troost bij Wild Heart, een bijzonder wild paard dat haar hart steelt.

Releasedatum: 25-09-2024
Speelduur: 90 minuten
Genre: Avontuur, Familie







Recent nieuws van dezelfde bron