:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER-NOVEMBER 2024
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER-NOVEMBER 2024
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2024-10-10 - Geplaatst door: Werner
Hierbij een overzicht van de releases die Dutch FilmWorks in oktober en november uitbrengt op dvd, Blu-Ray en/of UHD. Ook deze maanden verschijnt er weer voor alle doelgroepen wat moois. Zo kunnen de kinderen gaan genieten van De Bellinga’s: Pretpark Op Stelten. Voor de liefhebbers van thrillers en horror brengen wij A Quiet Place Day One en Something In The Water uit. En degene die zin hebben in een vrolijke film kunnen kijken naar Paradis Paris

Releases oktober:
• 11 oktober A Quiet Place Day One
• 18 oktober De Bellinga's: Pretpark Op Stelten
• 25 oktober Something In The Water

Releases november:
• 15 november Lassie: Een Nieuw Avontuur
• 29 november Paradis Paris

A QUIET PLACE DAY ONE

Ervaar de dag dat de wereld stil werd in 'één van de beste films van het jaar'. Samira's reis terug naar huis in New York City verandert in een aangrijpende nachtmerrie wanneer ze te maken krijgt met mysterieuze wezens die jagen op geluid. Samen met haar kat Frodo en een onverwachte bondgenoot moet Samira een gevaarlijke reis maken door de stad die plotseling stil geworden is. Om in leven te blijven, is het superbelangrijk dat ze daarbij ook zelf zo stil mogelijk zijn.

Cast: Lupita Nyong'o, Djimon Hounsou, Alex Wolff, Joseph Quinn
Regie: Michael Sarnosky
Genre: Horror
Releasedatum: 11 oktober Blu-ray, dvd en UHD





DE BELLINGA'S: PRETPARK OP STELTEN

Hoera, het is weer zomervakantie en de familie Bellinga heeft superleuke plannen! Ze hebben een vakantiehuisje op een supergaaf pretpark en mogen alle attracties uitproberen. Veel tijd hebben de Bellinga’s niet, want de kids moeten repeteren voor de parkshow en papa Daniël is in training voor de Zomerspelen waar hij de prijs kan winnen voor ‘coolste papa van het jaar’. Ondertussen moeten ze ook nog op de hond van de directeur passen en dat is geen eenvoudig klusje. Als twee bekende boeven ineens opduiken op het park, is de chaos compleet en belanden de Bellinga’s in een doldwaze achtervolging.

Cast: Familie Bellinga, Hetty Heijting, Johnny Kraaijkamp, Steven Kazan, Jandino Asporaat
Regie: Armando de Boer
Genre: Familie, Komedie
Releasedatum: 18 oktober dvd





SOMETHING IN THE WATER

Vijf vriendinnen komen samen op een Caribisch eiland voor de bruiloft van één van hen. Voorafgaand aan het feest maken ze een idyllisch boottochtje, maar dan wordt één van hen bij het zwemmen plotseling ernstig gebeten. De vrouwen moeten zo snel mogelijk terug, maar het noodlot slaat pas echt toe wanneer hun boot op een rots kapot slaat en begint te zinken. Wat begon als een fantastische ‘girlstrip’ verandert in een strijd op leven en dood wanneer ze midden op zee te water raken... buiten zicht van alles en iedereen, zonder enig bereik en overgeleverd aan een stel bloeddorstige haaien.

Cast: Hiftu Quasem, Lauren Lyle, Natalie Mitson, Gabriel Prevost-Takahashi
Regie: Hayley Easton Street
Genre: Thriller
Releasedatum: 25 oktober Blu-ray en dvd





LASSIE: EEN NIEUW AVONTUUR

’s Werelds meest beroemde hond Lassie is terug! Samen met haar vrienden gaat de heldhaftige hond op avontuur om de mysterieuze verdwijningen van verschillende rashonden tot op de bodem uit te zoeken. Het is zomervakantie! Omdat de 12-jarige Flo niet gescheiden wil worden van zijn beste vriend Lassie, logeren de twee op de boerderij van Flo’s tante. Daar maken ze al snel nieuwe vrienden met tante’s pleegkinderen Cleo en Henry en haar Jack Russell Pippa. Wanneer er ineens honden uit het dorp verdwijnen, zijn er gelijk grote zorgen. Dan wordt er ingebroken in tante’s huis en wordt Pippa gestolen! Samen met de drie kinderen weet Lassie niet hoe snel ze in actie moet komen om de dieven te vangen en Pippa te redden.

Cast: Katharina Schuttler, Dennis Mojen, Justus von Dohnanyi, Annette Frier, Maike Juttendonk
Regie: Hanno Olderdiessen
Genre: Familie
Releasedatum: 29 november dvd





PARADIS PARIS

Een vergeten zangeres, een depressieve tiener, een verliefde make-up artist, een presentator van een misdaadprogramma - In de zwarte humor komedie Paradis Paris van regisseur Marjane Satrapi (Persepolis) worden mensen die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben - allemaal op hun eigen manier geconfronteerd met de dood. Voormalig operaster Giovanna (Monica Bellucci) wordt per abuis overleden verklaard in de pers, Marie-Cerise wordt ontvoerd terwijl ze probeert zelfmoord te plegen en in zijn werk flirt de Engelse stuntman Mike dagelijks met de dood. Via alledaagse ontmoetingen met universele figuren zoals een schoonmaakster, een café-eigenaar en een rechercheur, zijn de levens van de Parijzenaren uiteindelijk toch met elkaar verweven.

Cast: Monica Bellucci Andre Dussolier, Roschdy Zem, Eduardo Noriega
Regie: Marjane Satrapi
Genre: Komedie
Releasedatum: 29 november dvd






UIT HET ARCHIEF