:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2024
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2024
Bron: Source 1 Media - Datum: 2024-10-10 - Geplaatst door: Werner
SOURCE1MEDIA OKTOBER RELEASES 

In oktober staat ons dvd-aanbod vol spanning en mysterie met vijf meeslepende films die je niet mag missen. The Twisters neemt je mee in de razernij van een megatornado die alles op zijn pad verwoest en steden bedreigt. In Alone worstelt een zwangere weduwe met de komst van een voortvluchtige misdadiger in haar huis, met onverwacht gevaarlijke gevolgen. The Well voert je naar een idyllisch Italiaans dorpje waar een jonge kunstrestaurator per ongeluk een eeuwenoude vloek ontketent. Alice In Terrorland verkent de duistere geheimen van een mysterieus familiehuis, waar een jonge vrouw steeds dieper verstrikt raakt in een angstaanjagende werkelijkheid. Tot slot belandt een reiziger in The Last Stop In Yuma County midden in een levensgevaarlijke confrontatie in een afgelegen diner, waar een miljoenenroof alles op scherp zet.

THE TWISTERS

Een reeks verwoestende cyclonen trekt in apocalyptische vaart richting een dichtbevolkte stad in het Midwesten. Deze wervelwinden zullen samensmelten tot een kolossale megatornado, die dreigt alles op zijn pad te verwoesten en steden honderden mijlen verderop van de kaart te vegen.

Releasedatum dvd: 16-10-2024
Speelduur: 87 minuten
Genre: Actie, Avontuur, Drama





ALONE

Laura Garland verliest tijdens de oorlog haar man terwijl ze zwanger is. De overheid dreigt haar grote, in tweeën verdeelde huis af te nemen als ze niet beide helften bewoont. Daarom besluit Laura een helft te verhuren aan Ricky, een voortvluchtige misdadiger die nieuwe problemen in haar leven brengt. Maar Laura heeft een ander plan.

Releasedatum dvd: 16-10-2024
Speelduur: 94 minuten
Genre: Thriller, Drama, Horror





THE WELL

Een ontluikende kunstrestaurator reist naar een klein Italiaans dorpje om een middeleeuws schilderij in zijn oude glorie te herstellen. Ze weet echter niet dat ze haar leven in gevaar brengt door een kwade vloek en een monster geboren uit mythe en brute pijn.

Releasedatum dvd: 30-10-2024
Speelduur: 91 minuten
Genre: Horror





ALICE IN TERRORLAND

Na de tragische dood van haar ouders gaat Alice bij haar tante wonen in het weelderige familiehuis Wonderland. Maar hoe langer ze daar verblijft hoe vreemder de gebeurtenissen worden. Wanneer Alice vreemde figuren in het huis begint te zien verdwijnt ze al snel in een angstaanjagend konijnenhol.

Releasedatum dvd: 30-10-2024
Speelduur: 77 minuten
Genre: Horror





THE LAST STOP IN YUMA COUNTY

Een handelsreiziger, wachtend in een diner totdat de brandstoftruck het tankstation bijvult, beseft dat twee klanten betrokken zijn bij een miljoenenroof. Samen met andere gasten raakt hij verstrikt in een gespannen situatie met de criminelen totdat de hel los barst.

Releasedatum dvd: 30-10-2024
Speelduur: 91 minuten
Genre: Thriller, Crime