:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Columbia Tristar >> PERSBERICHT: THE FOREIGNER
PERSBERICHT: THE FOREIGNER
Bron: Columbia Tristar - Datum: 2003-03-20 - Geplaatst door: Serge
Cast:
Steven Seagal (Under Siege, Exit Wounds, The Patriot, Hard to Kill) - Max Ryan (Kiss of the Dragon) - Kate Fisher (The Real Thing)

Regie: Michael Oblowitz (The Breed, Out for a Kill)

Producer: Andrew Stevens (The Pledge, Heist, Driven, Angel Eyes, City by the Sea, The whole nine yards)

Releasedatum: 22 april 2003

Steven Seagal explodeert in The Foreigner!
Hij heeft een naam opgebouwd als de ‘King of Action’ en dat willen we weten ook! Steven’s reputatie is wereldwijd bekend bij liefhebbers van het koelbloedige killergenre, maar veel minder bij de tegenstanders in zijn films. Die blijven proberen om de King of Action aan te pakken, maar Seagal is natuurlijk onverwoestbaar.

In ‘The Foreigner’ wordt Jon Cold (Steven Seagal) gevraagd om een geheimzinnig pakje op te halen in Frankrijk, en op een landgoed ergens in Duitsland af te leveren. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want zodra hij het pakje in ontvangst neemt, buitelt de georganiseerde misdaad over hem heen. Als geheim agent kent Jon Cold natuurlijk alle trucjes, en hij wordt er niet warm of koud van. Totdat blijkt dat er op het adres waar hij het pakje moet bezorgen een fraaie blondine woont, die zwaarbewaakt wordt. Veel tijd om na te denken over het hoe en waarom is er niet, want de tot de tanden bewapende gangsters zijn hem constant op het spoor. Dan opent Jon, ondanks de waarschuwing van zijn opdrachtgever, het geheimzinnige pakje. De informatie die hij dan vindt, blijkt nog explosiever dan hijzelf te zijn. The Foreigner is een thriller die barst van de harde actie en zeker een aanwinst is voor de vele miljoenen Steven Seagal fans.

DVD extra’s:
• Filmtrailers
• Photo Gallery
• Filmographies

UIT HET ARCHIEF