:: PRIJSVRAAG ::
DVDInfo.be >> Prijsvraag >> FC DE KAMPIOENEN
PRIJSVRAAG: FC DE KAMPIOENEN
Dankzij EIC konden we drie dubbel-dvd's weggeven met daarin de films FC DE Kampioenen 1 en 2. De prijsvraag is afgelopen. De antwoorden waren de volgende:

Vraag 1: Bij de eerste uitzending van de laatste aflevering van het vierde seizoen, Love Story, de laatste aflevering waarin Carry Goossens meespeelde, kregen de bedenkers een bak kritiek over zich gegoten omdat de manier waarop Oscar uit de reeks verdween, behoorlijk ongeloofwaardig was. De kritiek was zelfs zo meedogenloos hard dat bij er alle volgende heruitzendingen een ander einde aan werd gebreid, waarin Oscar uiteindelijk naar een sekte in India trok. Maar hoe eindigde deze aflevering oorspronkelijk?
--> Xavier heeft Oscar tijdens een mislukte goocheltruc weggetoverd; één kandidaat herinnerde zich overigens correct dat hij hem, strikt genomen, had omgetoverd in twee dagschotels.

Vraag 2: Welk intussen overleden Vlaams acteermonument speelde in de serie Georgette, de moeder van DDT?
--> Dat was de onvergetelijke Jenny Tanghe.

Vraag 3: Welke Kampioenenacteur schreef mee aan het scenario van Jubilee General
--> An Swartenbroeckx, maar als antwoord hebben we 'Bieke' uiteraard ook goedgekeurd.

De winnaars die eerstdaags van ons een prijs in de brievenbus mogen verwachten zijn:
- Jonathan Vanhooren uit Torhout.
- Bieke Longeville uit Beernem.
- Wim Nijsten uit Spalbeek.

Toch nog even melden dat we enkele inzendingen jammer genoeg hebben moeten weigeren omdat de adresgegevens niet volledig waren ingevuld. Proficiat aan de winnaars! En aan de rest: niet getreurd! Binnenkort volgen er weer mooie prijsvragen op deze website. Blijf ons volgen!


UIT HET ARCHIEF

Andere recente prijsvragen